Senior Consultant Sustainable Mobility

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Consultancy
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8396800
 • Locatie Amsterdam
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Consultancy & HR, Construction

Over deze vacature

Voor onze opdrachtgever, EVConsult zijn we op zoek naar een Senior Consultant Sustainable Mobility. Ga jij verder waar anderen stoppen, heb je ervaring met het management van grote projecten en een inhoudelijke drive om elektrisch vervoer te versnellen?

Functie

EVConsult voorziet private en publieke partijen van strategisch advies, marktanalyses en projectmanagement op het gebied van o.a. laadinfrastructuur, smart grids en duurzame energieopwekking. Een voorbeeld: je adviseert een grote logistieke dienstverlener over het verduurzamen van haar vloot en het realiseren van de benodigde laadinfrastructuur. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de tender naar leveranciers van laadoplossingen. Door het succes worden jullie ook gevraagd de implementatie te begeleiden, zodat de opdrachtgever met zekerheid zijn resultaat bereikt. Iedere dag komen zij zo een stap dichterbij het doel: 100% elektrisch vervoer.

Als Senior Consultant Sustainable Mobility ben je een echte kartrekker in het team en haal je door middel van je netwerk en acquisitie opdrachten binnen, waarin je samenwerkt met de medior of junior consultants.

Bedrijf

EVConsult is een strategisch adviesbureau dat vanuit Amsterdam en Antwerpen wereldwijd werkt aan het versnellen van duurzame mobiliteit. Bij EVConsult geloven ze in elektrisch vervoer, waarbij duurzaamheid, onafhankelijkheid en een schone leefomgeving voor hen centraal staan. Ze lopen voorop in de markt en daar zijn ze trots op.

EVConsult draagt met onafhankelijk onderzoek en advies bij aan de versnelling van de transitie naar een wereld van 100% elektrisch vervoer. Ze concentreren zich op de verdere ontwikkeling van duurzame mobiliteit door te investeren in onderzoek en innovatie. EVConsult werkt samen met verschillende universiteiten zoals TU Delft en de Vrije Universiteit Amsterdam, om nieuwe modellen te ontwikkelen en zo de mobiliteitstransitie te versnellen.

Aanbod

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, krijg jij de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en het bedrijf verder uit te bouwen. EVConsult is een adviesbureau dat kwaliteit levert en een betrouwbare partner voor haar klanten is. Een hecht team van circa 20 collega’s die elkaar iedere dag uitdagen het beste uit zichzelf te halen. Ze zijn scherp en eerlijk naar elkaar, want ze geloven dat ze alleen op die manier tot het beste resultaat komen. Dat heeft ervoor gezorgd dat zij het nummer 1 adviesbureau zijn in de sector. Natuurlijk zijn er ook legendarische uitjes. Denk aan: zeilen bij Muiden, stappen in Antwerpen, een weekend skiën in de Alpen of een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel.

Profiel

Je ziet kansen die anderen niet zien en gelooft in de mogelijkheden van duurzame mobiliteit en energie. Daarnaast;

 • Heb je een afgeronde universitaire opleiding en beschik je over een sterk analytisch vermogen
 • Ben je goed bekend met de markt voor duurzame mobiliteit en/of energie en heb je een breed netwerk opgebouwd
 • Je hebt minimaal 6-9 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur met advies en projectmanagement in de energie-, mobiliteits-, of infrastructurele sector
 • Je vindt het leuk om een team aan te sturen en collega's op te leiden in projecten
 • Je hebt een sterke motivatie en de nodige acquisitievaardigheden om het bedrijf verder te laten groeien
Doorsturen