Document Controller

Doorsturen
 
 • Aanbod Tot € 50.000
 • Functiegroep Energie
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8410300
 • Locatie Zuid-Holland
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Als Document Controller werk je binnen een divisie voor grote infrastructurele projecten, gericht op verkeersmanagement en verkeersdoorstroming, zoals de bediening en besturing van tunnels, sluizen en bruggen.

Functie

Jij bent de beheerder van alle technische documentatie binnen de projecten. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je een documentcontrolsysteem. Wie iets nodig heeft als het gaat over projectdocumenten moet langs jou, al is het alleen maar omdat jij precies weet hoe je documentatie op zoekt in het systeem.

Jij bent degene die verantwoordelijk is voor uitgifte van document- en tekeningnummers. Jij bent ook degene die verantwoordelijk is voor de retournering van documenten. Daarom houd je een nauwkeurige registratie bij van in- en uitgaande post en documentatie, daarnaast ben je verantwoordelijk voor de archivering en distributie.

Je zet nieuwe (revisies) van documenten uit voor review, bewaakt de voortgang van reviews en documenten. Je zorgt dat de documenten voldoen aan de kwalitatieve vereisten voor dit project met betrekking tot revisies, document templates, lettertypen, paginanummering etc. Daarnaast assisteer je de kwaliteitsmanager bij de samenstelling van het aflever dossier en geef je administratieve ondersteuning aan de project controller bij het opstellen van verzoeken tot wijziging.

Je stelt afdelingsstandaarden op, geeft het gekozen Electronic Document Management Systeem (EDMS) ProjectWise vorm en draagt de nieuwe werkwijze uit binnen de afdeling.

Bedrijf

Onze opdrachtgever levert zowel producten, systemen, installaties als diensten. Met dit gevarieerde leveringsprogramma bestrijkt ze vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica.

Aanbod

Wij bieden je een interessante fulltime baan in een informele en professionele werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling. Je werkt op een afdeling die zich focust op de nieuwste technieken in en op snelwegen, steden, tunnels en water infrastructuur.

Profiel

Om succesvol te zijn als Document Controller heb je de volgende kennis en ervaring nodig:

 • MNO-niveau met aantoonbaar relevante werkervaring als Document Controller in grote (infrastructurele) projecten
 • Ervaring met Electronic Document Management Systemen (EDMS), Projectwise is een pre
 • Accuraat kunnen werken, met een goed gevoel voor kwaliteitseisen aan documentatie en de archivering ervan
 • Zeer bedreven met MS Office, specifiek Excel (kundig met bijv. formules), Word (Fields, opmaak e.d.) en kennis van Adobe Professional
 • Communicatief sterk: zowel mondeling als schriftelijk ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van opgeleverd werk en de communicatie met alle niveaus, bij zowel de klant als partners en onder-leveranciers. Ook binnen het huidige migratietraject zal jij je Document Control kennis moeten kunnen vertalen naar heldere eisen voor de leverancier, als de belangen van Document Control behartigen en uitdragen richting het Management Team en de afdeling
 • Projecten zijn dynamisch dus we vragen wel een stuk flexibiliteit
 • Van een veranderende werkomgeving raak jij niet van je stuk. Je draagt dan ook graag bij aan een gezamenlijk resultaat en werkt graag samen. Je kent je eigen talenten, maar ook je eigen zwakheden en je weet wat je wilt bereiken
Doorsturen