Manager Beheer & Exploitatie

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Sales, Bouwkunde en Civiele Techniek
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8304900
 • Locatie Rosmalen
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Construction

Over deze vacature

Voor onze opdrachtgever komen wij graag in contact met een ervaren Manager Beheer & Exploitatie met aandachtsgebieden Commercie en verwerving. In deze nieuwe MT functie ben je verantwoordelijk voor commerciële activiteiten en stuur je het tenderteam en bedrijfsbureau aan.

Functie

Als Manager Beheer & Exploitatie ben je verantwoordelijk voor de commerciele portefeuille en het vergroten van de marktpositie van Heijmans Beheer & Exploitatie. Je stelt een strategisch plan op samen met je MT collega's om B&E verder te brengen en de volgende stap te laten zetten. Daarnaast bouw je het klantenbestand verder uit binnen de industrie, gezondheidszorg, commercieel vastgoed en overheid. Je draagt op strategisch niveau bij aan de ontwikkeling van nieuwe business (service-, beheer- en onderhoudscontracten) door het aanboren van nieuwe markten en kansen. Je realiseert een kwalitatieve omzetgroei, doordat je als partner meedenkt met onze opdrachtgever.

Relaties opbouwen en onderhouden zit jou in het bloed. Je ontwikkelt partnerships en onderhoudt de contacten met de andere business units/bedrijven, opdrachtgevers, adviseurs en andere relevante personen en instellingen. Jouw drijfveer is het aan elkaar koppelen van mensen, ideeën en informatie.

Je stuurt het team Verwerving (Tendermanagement en Bedrijfsbureau) aan. Dit team (10 FTE) wordt gevormd door het hoofd bedrijfsbureau, calculators, kostendeskundigen, tendermanagers en planschrijvers. Je bent lid van het MT en werkt nauw samen met de Manager Operations Beheer & Exploitatie en je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Utiliteit Services.

Bedrijf

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseert ze toegevoegde waarde voor haar klanten. Ze realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Je werkt in deze functie bij Heijmans Utiliteit BV, afdeling Beheer & Exploitatie (B&E). B&E is een centrale landelijke afdeling die zich bezighoudt met het verwerven, managen en beheren van landelijke complexe beheer- en onderhoudscontracten. Tevens ondersteunt B&E de regionale filialen bij het verwerven, implementeren en managen van de beheer en onderhoudscontracten.

Aanbod

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende rol binnen een toonaangevende organisatie.

Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te ontwikkelen als professional binnen je eigen vakgebied. Stimulering en ondersteuning vanuit de Heijmans Academie en samenwerking met hoogwaardige kennisinstituten, zoals de Technische Universiteiten maakt hier onderdeel van uit. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn vanzelfsprekend goed geregeld.

Profiel

 • Je hebt een HBO/WO-opleiding afgerond (bijvoorbeeld Facility Management of Bedrijfskunde)
 • Aantoonbare kennis van en visie op assetmanagement
 • Minimaal tien jaar ervaring in de installatietechniek, contracting en/of onderhoud, waarvan minstens vijf jaar commerciële ervaring
 • Binnen de onderhoudsbranche heb je een (landelijk) netwerk waar je op voort kunt bouwen
 • Je schakelt gemakkelijk in de communicatie, waarbij je je afstemt op de ontvanger. In gesprek met klanten stel je vooral vragen en luister je actief naar de antwoorden en de behoefte daarachter
 • Je bent conceptueel sterk en vertaalt dit naar een hands-on aanpak
 • Je hebt strategisch inzicht en weet commerciële kansen te signaleren en benutten
 • Je benadrukt altijd de positieve kant van situaties, waarmee je zorgt voor een doorpakkersmentaliteit in jouw team
 • Heijmans Utiliteit voert landelijk projecten uit, je bent flexibel qua werktijden en locatie
Doorsturen