Interim Teamleider Manufacturing

Doorsturen
 
  • Aanbod Tot € 100
  • Functiegroep Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8405300
  • Locatie Noord-Holland
  • Contract Detachering via YER, Interim / ZZP
  • Branche Manufacturing, High Tech

Over deze vacature

Onze opdrachtgever wil haar toppositie in de markt verder uitbouwen. Daarom kijken wij uit naar nieuwe medewerkers met passie voor techniek én met ambitie voor groei, ontwikkeling en zelfontplooiing. Heb jij die instelling? Dan ben je van harte welkom!

Voor de afdeling logistiek zijn wij op zoek naar een Interim Teamleider Manufacturing.

Functie

De productie moet optimaal verlopen, samen met een team van circa 12 medewerkers zorg je ervoor dat de doelstellingen van de afdeling gerealiseerd worden. Je team bestaat uit diverse technische specialisten en productiemedewerkers. Jij ben in staat om als duizendpoot, verschillende disciplines aan te sturen en naar een hoger plan te brengen.

Gezien de aard van de producten en werkmethoden is het voor jou vanzelfsprekend om niets aan het toeval over te laten. Je bent iemand die structuur ademt en je doelstelling met betrekking tot kwaliteit en kwantiteit is 100%. Waar nodig schakel je hulp in om deze doelstelling te behalen. Je bent in staat om op diverse niveaus binnen de organisatie te schakelen.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en naleven van procedures en werkstandaarden. Deze procedures en werkstandaarden beheer je en train je aan de medewerkers. Je technische kennis is van een zodanig niveau dat jij de producten en processen kunt beoordelen op onvolkomenheden en kunt sturen op optimalisatie. Ook ben jij in staat om als volwaardig sparringpartner jouw inbreng te geven in diverse processen zoals lassen, rubbertechnologie, 3D printing en reinigingswerkzaamheden in een cleanroom omgeving.

Door jouw coachende manier van aansturen weet je het beste in je mensen naar boven te halen zowel op functioneel als persoonlijk vlak. Op gezette tijden voer je performance management gesprekken. Je rapporteert aan de Manager Productie.

Bedrijf

Onze opdrachtgever staat voor het realiseren van échte vooruitgang. Mede dankzij gerenommeerde leveranciers in binnen- en buitenland neemt zij inmiddels een toonaangevende positie in op het gebied van aandrijftechniek, afdichtingtechniek, rubbertechniek, stromingstechniek, industriële kunststoffen en gereedschappen en onderhoudsproducten. Door deze veelzijdige kennis biedt zij technisch hoogstaande en duurzame oplossingen, waarmee bijvoorbeeld emissiereductie, standtijdverlenging, veiligheid en kostenbesparingen bij de klant worden gerealiseerd.

Aanbod

Interim-opdracht t/m eind 2018, mogelijk langer.

Profiel

Je hebt een opleiding op minimaal HBO-niveau voltooid (voorkeur technische bedrijfskunde of WTB) of aantoonbare gelijkwaardige ervaring. Hoge werkdruk is voor jou een uitdaging, net als het schakelen tussen diverse werkzaamheden, dus heb je een flexibele instelling. Het is belangrijk dat je over natuurlijk leiderschap beschikt. Je bent gedreven, resultaat- en veranderingsgericht en streeft naar een prettige samenwerking met je teamgenoten. Communiceren is je op het lijf geschreven en je beschikt over een helikopterview. Je hebt ervaring met ISO/NEN/HACCP/GMP of vergelijkbare kwaliteitsborging systemen, ervaring met SAP en LEAN/TPM-methodieken is een pré.

Doorsturen