Supply Chain Manager

Doorsturen
 
  • Aanbod € 55.000 - € 75.000
  • Functiegroep Logistics
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8374500
  • Locatie Bladel
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

De kans voor een supply chain professional om in een assemblage-omgeving de verbeteringskansen te benutten.

Functie

De Supply Chain Manager heeft de sleutelrol in de optimalisatie van de goederenstroom. Je rapporteert aan de Directeur Operations. Je wordt verantwoordelijk voor een team van 6 medewerkers, verdeeld over inkoop (beschikbaarheid van onderdelen en uitbesteed werk), bedrijfsbureau (efficiënte goederenstroom tot gereed product) en transport (tijdige, juiste levering naar klanten). Kernbegrip is 'meer denken, minder doen': procesverbetering o.b.v. cijfermatige analyse, lange i.p.v. korte termijn, sturen i.p.v. afwachten, analyse i.p.v. aanname.

Bedrijf

Barbas Bellfires (150 medewerkers), is marktleider in de Benelux met de ontwikkeling, productie en verkoop van hout- en gas haarden. Zij is actief in meerdere landen, zoals Duitsland, Frankrijk, UK, Zwitserland, Malta, Israël, Italië, Spanje en Canada. De focus ligt op de Benelux, UK en Frankrijk. Alle haarden worden door Barbas zelf ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. De organisatie maakt een stabiele groei door en wil zich klaarmaken voor een volgende fase. Excelleert in customer intimacy.

Aanbod

Een goed salaris in een Brabants bedrijf met warmte en humor. Inspirerende uitdaging: state-of-the-art besturingsmethoden inclusief maximaliseringspotentie.

Profiel

Profiel: HBO/WO opgeleid in (Technische) Bedrijfskunde of vergelijkbaar. Analytisch, cijfermatig sterk. Ingevoerd in moderne efficiencyconcepten (QRM, LEAN, e.d.). Passende leidinggevende ervaring.

Doorsturen