Electrical Hardware Engineer

Doorsturen
 
 • Aanbod Tot € 60.000
 • Functiegroep Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8382500
 • Locatie Eindhoven
 • Contract Detachering via YER, In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing, High Tech

Over deze vacature

Ben jij op zoek naar een functie in de breedte van de techniek? Ben jij de generalist met liefde voor het vak en wil jij deel uitmaken van een bevlogen team? Dan ben jij de electrical hardware engineer die we zoeken.

Functie

Als electrical hardware ben je van concept tot detailleer- en realisatiefase verantwoordelijk voor de complete hardware op het gebied van elektrotechniek: van de netaansluiting tot aan de sensoren in de machine. Daarnaast zorg je ervoor dat het apparaat voldoet aan de relevante normen. Je werkt met specifieke tools: van requirement management tot technische documentatie pakketten.

Je maakt deel uit van een multdisciplinair projectteam. Tijdens het gehele project zorg je voor een goede samenwerking met engineers uit de afdelingen mechanica, software, prototyping en system engineering. Samen ben je verantwoordelijk voor onder andere het totaalconcept en het ontwerpen en uitwerken van het systeem. Projecten kunnen variëren van een totaalsysteem tot een deelontwikkeling of een proof of principle-opstelling.

Bedrijf

Bij onze opdrachtgever werken de electrical engineers aan hightech, medische en industriële systemen die variëren van 3D-printers tot operatie-instrumenten en systemen voor de semicon industrie. De afdeling ontwerpt de custom-made besturingen, powerdistributie en IO interfaces voor sensoren en actuatoren. Samen met industrieel beschikbare hardware en custom interconnectie vormt dit een totaaloplossing voor onze klanten. Hiervoor heeft men expertise op het gebied van motion, data-acquisitie, sensortechnologie, machine-/productveiligheid en connectivity (custom-made kabeloplossingen) en toepassingen geschikt voor vacüum en cleanrooms.

Aanbod

Je komt terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. DEMCON begeleidt hierin en biedt volop doorgroeimogelijkheden via ons brede interne en externe cursus aanbod. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Profiel

Jij bent een electrical hardware engineer met:

 • Veel liefde voor het vak
 • Een afgeronde WO- of HBO-opleiding Elektrotechniek
 • Minimaal twee jaar relevante werkervaring en bij voorkeur stage-/werkervaring in de machinebouw
 • Ervaring met een elektrotechnisch tekenpakket is een pre

Je bent een generalist die ook de details niet schuwt, je bent creatief, zorgvuldig, gericht op resultaat en je wilt je graag verder ontwikkelen.

Doorsturen