Mechatronic system engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod Tot € 60.000
  • Functiegroep Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 7972900
  • Locatie Noord-Brabant
  • Contract Detachering via YER, In dienst van opdrachtgever
  • Branche Medical & Health

Over deze vacature

Je houdt van technische uitdagingen en je hebt de ambitie om je kennis te benutten t.b.v. de nieuwste technologische ontwikkelingen voor de toekomst. Hiernaast ben je een teamplayer die graag creatief en pragmatisch te werk gaat en je voelt zich als een vis in het water binnen een informele, en groeiende organisatie.

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van mechatronische systeemconcepten voor een grote variatie in producten en machines. Na realisatie van de gekozen oplossing ben je zelf verantwoordelijk voor de validatie ervan. Je brengt inhoudelijke samenhang tussen de systeemeisen, het systeemconcept en de systeemintegratie. Je geeft technisch inhoudelijke ondersteuning aan de projectmanager, zowel bij de acquisitie als bij de overdracht van het projectresultaat naar de klant.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een high-tech ontwikkelorganisatie gericht op systeemontwikkeling binnen onder andere de high-tech, semicon, automotive, aerospace, medische wereld.

Aanbod

Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf. Uitdagende multidisciplinaire projecten met sterke teamwerk element. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Je beschikt over een relevante WO-opleiding. Je hebt een uitstekende kennis binnen het eigen vakgebied en uitgebreide kennis binnen andere vakgebieden. Daarnaast beschik je over conceptueel vermogen, overtuigingskracht, besluitvaardigheid en goede communicatieve vaardigheden. Je bent tevens in staat om out-of-the-box te denken. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift.


Doorsturen