Manager Supplychain Analytics & Advice

Doorsturen
 
 • Aanbod € 65.000 - € 80.000
 • Functiegroep Logistics, General Management, Supply Chain
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8377700
 • Locatie Noord-Holland
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Transportation & Logistics, Consumer Goods, Food, Feed & Pharma

Over deze vacature

Ligt jouw uitdaging op het aansturen van een analytisch team, waar de vertaling plaatsvindt van strategie naar een tactisch/operationeel plan?

Functie

Als Manager Supplychain Analytics & Advice geef je direct leiding aan een team van analisten die, samen met jou, de analytische waarheid in de bedrijfsvoering waarborgen.

Je draagt verantwoordelijkheid voor jouw afdeling, waarbij je oog hebt voor de ontwikkeling van je mensen, de bezetting en de algemene bedrijfsdoelstellingen. Jouw input aan het businessplan voor totale logistieke afdeling is afgestemd op de missie en visie van KCS. Op basis van het strategisch businessplan Logistics werk je een afdelingsplan uit, waarin je de gestelde doelen binnen de aangegeven planning kan realiseren met de juiste bezetting en ambities. Je rapporteert hierbij direct aan de Logistics Director en stuurt dagelijks circa tien medewerkers aan.

In je dagelijkse taken ben je verantwoordelijk voor de vertaling va de klantwens naar (pakket en pax forecast) naar consequenties voor productieinrichting, resources en leveranciers. Je definieert, ontwikkelt en monitort de performance indicatoren ten aanzien van het gehele supply chain proces, in nauw overleg met de financiële afdeling. Als geweten van de bedrijfsvoering stuurt jouw afdeling op de analytische waarheid.

De organisatie zal het komende jaar een transitie maken van Baan richting SAP en vanuit jouw afdeling denk je actief mee in de benodigde functionaliteiten voor de besturingssystemen en toegewezen ICT-systemen. Hierbij draag je inhoudelijk bij om de juiste keuze te maken in besturingsmethodiek per productstroom, teneinde capaciteit, voorraad en besturingslast te optimaliseren. Vanuit deze positie ben je een algemene ondersteuning voor het directors team en treedt je op als sparringpartner.

Om verder optimalisatie van de complete bedrijfsvoering te realiseren ben je verantwoordelijk voor de juiste normeringstijden, het aanleveren van constateringen en adviezen teneinde een optimale inzet te realiseren van resources, mensen en middelen te garanderen.

Bedrijf

Onafhankelijke, internationale productieorganisatie in de voedingsmiddelenindustrie, verantwoordelijk voor de complete bevoorrading van vliegtuigen. Dagelijks verzorgt de organisatie ruim 55.000 maaltijden, waarbij er 300 deadlines te behalen zijn en het bedrijf alles in zijn werk stelt dit proces goed te laten verlopen. De organisatie kenmerkt zich door een hands-on, praktische inslag. De organisatie kenmerkt zich door een hands-on, praktische inslag. Voor de nieuwe afdeling Supplychain Analytics & Advice zoeken wij een sterke manager die van een uitdaging houdt!

Aanbod

Naast en uitdagende werkomgeving, een prettige werksfeer met veel dynamiek en verbetermogelijkheden, zal je een passende beloning ontvangen, passend bij je ervaringsniveau. Daarnaast gelden er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je bij een fulltime werkweek recht hebt op 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen per jaar. Je begint op basis van een jaarcontract, maar het betreft een vaste functie in een veranderende omgeving, dus bij goed functioneren wordt dit een contract voor onbepaalde tijd.

Profiel

 • Je beschikt over Academisch werk- en denkniveau, aantoonbaar door minimaal een HBO-diploma
 • Naast 5–10 jaar aantoonbare relevante werkervaring met planningsprocessen, klantbeheer en complexe analytische vraagstukken heb je ook enkele jaren leidinggevende ervaring
 • Kennis van Operational Excellence, Lean manufacturing en andere verbetermethodieken is een pre
 • Analytisch vermogen, ketendenken en conceptueel denkvermogen
 • Ondernemend, resultaatgericht en overtuigend
 • Proactief, klantgericht en samenwerkingsgericht
Doorsturen