Salon Manager

Doorsturen
 
  • Aanbod € 30.000 - € 38.000
  • Functiegroep Other, Sales
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8340300
  • Locatie Amsterdam
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Consumer Goods

Over deze vacature

Ben je op zoek naar een baan in een dynamische omgeving? Houd je van regelen, klantcontact, afwisseling en kun je goed het overzicht behouden? Dan hebben wij misschien wel dé job voor jou! Voor Rob Peetoom zijn wij per direct op zoek naar een Salon Manager voor de salon in de Amsterdamse Bijenkorf.

Functie

Als Salon Manager bij Rob Peetoom ondersteun je de eigenaren bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Het aansturen van personeel, beheer van de receptie en (overzicht op) administratieve taken vormen een belangrijk onderdeel van de functie. Als leidinggevende begeleid je de kappers en leerlingen met flair en daadkracht in hun werk. Je bent in staat om een goede overlegstructuur tot stand te brengen en vindt het plezierig om je als gastvrouw/gastheer op te stellen voor klanten. Voor het voeren van een administratie draai je je hand niet om en representativiteit is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Bedrijf

Rob Peetoom heeft veertien salons in Nederland, drie salons op Bali (Indonesië) en een te openen salon in New York. De organisatie is dynamisch, heeft een steady filisofie en een heldere visie op haar rol en positie in de branche. Flexibiliteit, meedenken en plezier ervaren in het werk dat je doet zijn waarden die we belangrijk vinden, of je nu kapper bent, manager of directeur!

Aanbod

Rob Peetoom biedt de mogelijkheid om bij een organisatie te werken in het centrum van Amsterdam. Je bent werkzaam op een uitdagende locatie waar je werkt met internationale klanten. Er is ruimte voor eigen inbreng en inrichten van werkzaamheden. Rob peetoom kent prima arbeidsvoorwaarden en... natuurlijk kun je je haar laten doen....

Profiel

Onze ideale kandidaat heeft..

.. zin om vier dagen per week te werken (ook in het weekend en een koopavond)
.. minimaal MBO 4 werk- en denk niveau, HBO mag ook
.. een goede beheersing van de Nederlandse taal en je spreekt Engels
.. een hands-on instelling en een goed overzicht op wat er gebeurt in de salon
.. gevoel voor het grotere geheel en kan zich identificeren met het beleid en filosofie van de organisatie
.. ervaring met het gebruik van MS Office (Word, Outlook en Excel)
.. een grote dosis enthousiasme, zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en leidinggevende kwaliteiten

Doorsturen