Future Business Leader

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Project & Program Management, General Management
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8313200
 • Locatie Barneveld
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Food, Feed & Pharma, Consumer Goods, Medical & Health

Over deze vacature

Ben jij de toekomstige manager van één van de snelgroeiende Eurofins bedrijven?

Functie

Als Future Business Leader begin je jouw carrière binnen Eurofins in een leidinggevende positie, waarbij je direct verantwoordelijkheid draagt voor een team tussen de 20-60 medewerkers. Vanuit deze positie werk je richting general management met complete P&L-verantwoordelijkheid en realiseer je concrete doelstellingen binnen tijd en budget.

Met overtuiging en ondernemerschap analyseer en optimaliseer je een diversiteit aan processen, met als doel nog efficiënter en klantgerichter te werken. Binnen een divisie rapporteer je aan de Managing Director of Business Line Director die eindverantwoordelijkheid draagt voor meerdere locaties en/of bedrijven. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, enthousiasmeert jouw team, borgt afspraken en gaat daadkrachtig en resultaatgericht te werk.

Binnen Eurofins krijg je de ruimte om zelfstandig invulling te geven aan je pakket met verantwoordelijkheden, passend binnen de besproken doelstellingen. Je werkt in een dynamische en veeleisende werkomgeving, die gevoed wordt door de snelle groei die Eurofins doormaakt, door de hoge kwaliteitseisen en een zeer diverse groep medewerkers die je moet aansturen. Dit zijn de ideale omstandigheden voor jou om een steile leercurve voort te zetten, waarbij je verantwoordelijkheden steeds worden aangepast op jouw ontwikkeling zodat deze leercurve niet afneemt.

Bedrijf

Onze opdrachtgever Eurofins is een internationaal beursgenoteerd bedrijf die haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 35.000 medewerkers, verdeeld over 400 hypermoderne laboratoria en is actief in 42 landen met een omzet van € 2.65 M in 2016. Eurofins heeft sterke groeiambities en naast autonome groei heeft dit geleid tot ruim 60 acquisities in verschillende landen over het afgelopen jaar. In 2019 hoopt Eurofins met 40.000 medewerkers een omzet van circa 4.0 B te kunnen realiseren.

Door deze aanhoudende groeiambitie en overname van bedrijven is er ruimte voor ambitieuze Business Managers, die meegroeien met de ambitie van de organisatie!

Aanbod

Eurofins biedt jou de kans om je in een dynamische, internationale organisatie snel te ontwikkelen in een baan met veel verantwoordelijkheden. Je salaris- en secundaire voorwaarden zijn boven marktconform en bepaal jij ook zelf naarmate je ervaring en verantwoordelijkheid toeneemt! Een bonusregeling hoort hier ook bij, evenals een leaseauto.

Profiel

Van jou verwachten wij een ambitieuze, resultaatgerichte en energieke grondhouding. Je bent analytisch zeer sterk onderlegd en beschikt over een pragmatische werkhouding, waarbij je goed in staat bent mensen te leiden in een verandering. Daarnaast verwachten wij van je een grote flexibiliteit om binnen Nederland en daarbuiten met regelmaat te reizen. Aanvullende functie eisen zijn:

 • Een afgeronde academische opleiding in een technologische of bedrijfskundige richting, aangevuld met 3-7 jaar werkervaring waarvan enige leidinggevende ervaring;
 • Een CV waaruit jouw ambitie blijkt door uitstekende resultaten in eerdere projecten, snelle carrieregroei, opdrachten en/of nevenactiviteiten;
 • Je beschikt over natuurlijk leiderschap, bent besluitvaardig, ondernemend, oplossingsgericht en in staat om mensen te motiveren en te inspireren;
 • Je hebt ervaring met verbeterprojecten Lean en/of andere methodieken gericht op Operational Excellence;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, een derde taal is een pre.
Doorsturen