Belastingadviseur (2-8 jaar werkervaring)

Doorsturen
 
 • Aanbod Marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Legal & Tax
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8226200
 • Locatie Amsterdam
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Legal

Over deze vacature

Een unieke kans bij een onafhankelijk nichekantoor dat zich exclusief richt op de geïntegreerde fiscale en juridische advisering van vermogende particulieren en familiebedrijven.

Functie

Vanwege de groeiende praktijk is Arcagna op zoek naar zowel een junior (2-5 jaar werkervaring) als meer senior (6-8 jaar werkervaring) belastingadviseur.

Samen met het team van fiscalisten, advocaten en (kandidaat-)notarissen adviseer je vermogende particulieren en familiebedrijven ("private clients"). De advisering richt zich op het structureren van het familievermogen, zowel het ondernemings- als privévermogen. De werkzaamheden zijn veelomvattend en bestaan onder andere uit het structureren van (internationale) investeringen, het adviseren over de bescherming van privacy, bedrijfsopvolging, de gevolgen van (r)emigratie en estate planning.

In internationale zaken werk je samen met een netwerk van gespecialiseerde buitenlandse kantoren. Indien een specifieke vraag of wens van een cliënt dat verlangt, kan je ook in Nederland een beroep doen op een netwerk van topadviseurs en professionals. Op deze manier is Arcagna voor cliënten een one-stop-shop.

Arcagna richt zich op het tot stand brengen van een duurzame vertrouwensrelatie met haar cliënten. Dat schept de basis van waaruit je op de hoogte bent van de zaken die spelen in de familie en onderneming, zodat jij jouw expertise ten volle kunt inzetten.

Je treedt ook op als adviseur van de adviseur, zoals accountants, belastingadviseurs en family offices die de expertise van Arcagna inroepen. Gezamenlijk zorg je dan voor het beste advies voor de cliënt.

Bedrijf

Arcagna is een onafhankelijk nichekantoor dat zich exclusief richt op de geïntegreerde fiscale en juridische advisering van vermogende private clients. Met fiscale en juridische expertise biedt Arcagna oplossingen die passen bij de wensen van cliënten. Het doel van Arcagna is het creëren van rust en helderheid.

Aanbod

Bij Arcagna werk je in een dynamisch en betrokken team, waarbij jouw talent ten volle tot bloei kan komen in een inspirerende werkomgeving. Arcagna vindt het hierbij belangrijk dat je direct klantcontact hebt. Daarnaast wordt eigen initiatief gestimuleerd en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je bijvoorbeeld begeleiding van een professionele coach, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Het salaris bij Arcagna is marktconform en vergelijkbaar met de Zuidas-kantoren. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend (o.a. pensioen en 30 vakantiedagen).

Profiel

 • Afgeronde masteropleiding fiscaal recht en/of fiscale economie en 2 tot 8 jaar fiscale werkervaring
 • Echte vakliefhebber met brede interesse en de ambitie om op diverse fiscale rechtsgebieden actief te zijn
 • Uitstekend fiscaal-juridisch inzicht
 • Bestand tegen de uitdagingen van een baan in het topsegment
 • Humor, gezonde dosis relativeringsvermogen en eigen initiatief
Doorsturen