Projectleider/Ontwerper Procesautomatisering in Rotterdam/Middelburg

Doorsturen
 
  • Aanbod Zeer goede arbeidsvoorwaarden + prima ontwikkelingsmogelijkheden
  • Functiegroep IT, Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8278800
  • Locatie Rotterdam
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Manufacturing, Construction

Over deze vacature

Een fantastische, veelzijdige rol voor een bekwame en betrouwbare professional die zijn sporen verdiende op programmeursgebied, danwel (industriële) besturingssoftware, en nu toe is aan meer toezicht houden/regie voeren/projecten leiden. Dit bij een uitermate stabiele en financieel sterke organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng, frisse ideëen en bovenal (door) groeimogelijkheden.

Functie

Je neemt deel of geeft leiding aan multidisciplinaire projectteams waarbinnen je installaties of delen daarvan ontwerpt. Je hebt inhoudelijk kennis en ervaring met het ontwerpen van procesbesturingssoftware. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van toegewezen projecten conformafspraken (tijd, geld, kwaliteit etc.) met opdrachtgevers. Zo maak je planningen, werk beschrijvingen, en calculaties. Je doet voorstellen om bepaalde projecten of delen ervan uit te besteden. Ook richt je je op de voortgang van werkzaamheden, projecten en bewaakt die. Als adviseur evalueer je binnengekomen aanbiedingen op haalbaarheid en financiële aspecten. Je bent aanspreekpunt voor de realisatie van de procesbesturing door de programmeurs en bent in staat om inhoudelijk mee te doen.

Bedrijf

Evides N.V. is een veelzijdig en modern waterbedrijf waar zo’n 700 ent­housiaste en vakbekwame medewerkers werken. Zij levert betrouwbaar drinkwater aan 2,5 miljoen consumenten in Zuidwest-Nederland. Daarnaast levert Evides Industriewater ingenieuze oplossingen op het gebied van proceswater, afvalwater­zuivering en waterhergebruik. Zij doet dit voor industriële klanten in Nederland, België en Duitsland.
De afdeling Projects & Operation Support levert ontwerp­­deskundigheid en realiseert de bouw van alle drink- en industrie­water­installaties.

Aanbod

  • Zeer goede arbeidsvoorwaarden + prima ontwikkelingsmogelijkheden

Profiel

HTS-opleiding, bijv. Elektrotechniek, relevante werkervaring, analytisch sterk en goed kunnen plannen en organiseren. Bedrijfstak(ken): bijvoor­beeld de ingenieurs-/aannemerswereld of de chemische/voedingsmiddelen­industrie.

Doorsturen