Accountmanager Analysers Benelux

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Sales, Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8241000
  • Locatie Barendrecht
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Ben jij die gedreven en enthousiaste technische sales specialist met kennis van analysesystemen? Dit is jouw job!

Functie

Naast het beheren en intensiveren van de relaties met bestaande klanten ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe klantrelaties. Vanuit je deskundigheid op het gebied van proces- en afvalwateranalysers en de regelgeving hieromtrent ben je een gesprekspartner op niveau voor klanten en relaties. Je organiseert en begeleidt promotieactiviteiten, bezoekt relaties en fabrikanten. Je biedt klanten technische oplossingen op maat. Je bent, met een grote mate van vrijheid, verantwoordelijk vanaf de aanvraag tot de levering aan de klant. Je verbreedt en verdiept het huidige productenpakket. Daarnaast verzorg je de technische en commerciële begeleiding van de projecten in de uitvoeringsfase. Je bent onderdeel van een hecht team, breed inzetbaar en medeverantwoordelijk voor het totale resultaat.

Bedrijf

ODS Metering Systems is specialist op het gebied van ijkwaardige flowmeetsystemen voor gassen en vloeistoffen. Daarnaast is ODS een bekende leverancier van diverse soorten flowmeters, milieu-analyzers en kalibratie-services.

ODS Metering Systems verzorgt het gehele project van ontwerp tot en met inbedrijfname en service. Naast het kantoor in Barendrecht heeft ODS Metering Systems vestigingen in Singapore, Dubai, Saudi Arabië en Brazilië.

Aanbod

Een uitdagende functie in een bijzondere, technisch hoogwaardige markt in een dynamisch team. Werken bij ODS Metering Systems betekent ruimte voor eigen initiatieven en de verantwoordelijkheid voor het behalen van resultaten. Uiteraard hoort hier een passend pakket arbeidsvoorwaarden bij met o.a. 25 vakantiedagen 12 atv-dagen.

Profiel

Je hebt een proactieve klantgerichte houding en bent gefocust op het scoren van orders. De klant staat centraal in al je ondernemende activiteiten. Onder druk kunnen presteren en flexibel kunnen schakelen past bij je mentaliteit. Je hebt excellente onderhandelingsvaardigheden. Je voelt je thuis in een hands-on omgeving en functioneert prima in teamverband. Communicatief ben je zowel schriftelijk als verbaal in het Nederlands én Engels sterk. Je hebt de ambitie en de inzet om, door enthousiasme en ondernemerslust, een meerwaarde te leveren aan het succes van het verkoopteam. Je hebt een technische opleiding bijvoorbeeld Chemische Technologie of WTB op HBO-niveau en hebt 5 jaar werkervaring in een commercieel technische functie.

Doorsturen