Learning & Development Specialist (32 uur)

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Human Resource & Recruitment
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer 8243200
 • Locatie Rotterdam
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Wij zoeken een veelzijdige vakspecialist die van aanpakken weet. Als Learning & Development Specialist combineer je stevig advieswerk met uiteenlopende coördinerende activiteiten, zodat alles van A tot Z goed is geregeld en een cultuur van ‘zelfontwikkeling’ vanzelfsprekend is.

Functie

Strategisch opleiden en ontwikkelen (L&D) is jóuw domein. Jij krijgt dé belangrijke taak om Greenchoice te helpen om scherp zicht te houden op het leiderschapspotentieel en de (doorstroom)kwaliteiten die ze in huis hebben, of moeten halen. Je ontwikkelt een organisatie brede en onderscheidende visie op thema’s als talentmanagement, teamontwikkeling en leiderschap. Die vertaal je naar beleid, bijbehorende instrumenten en concrete leer- en ontwikkelinitiatieven. Je zorgt voor samenhang in en regie op ontwikkelactiviteiten, geeft sturing aan organisatie brede programma’s en impactvolle verbeterprojecten, signaleert kansen en uitdagingen en geeft advies bij ontwikkelvraagstukken op organisatieniveau. Met enthousiasme en overtuigingskracht weet jij draagvlak te creëren en groepen in beweging te brengen. Waar nodig sta je zelf voor de groep om een team of opleidingstraject te begeleiden.

Daarnaast regisseer je in samenspraak met interne en externe stakeholders de totale operationele uitvoering. Dat betekent dat je de opleidingsbehoeften in kaart brengt, periodiek een opleidingsplan opstelt en opleidingstrajecten ontwerpt, organiseert en evalueert. Je verzorgt de informatievoorziening via het Learning Management Systeem, je coördineert de inkoop van externe opleidingsactiviteiten, beheert de trainingsadministratie, stelt rapportages op en bewaakt het opleidingsbudget. In deze functie ligt de nadruk op je rol als adviseur. Dat betekent je ‘de weg naar’ slim en simpel inregelt, medewerkers in de doe-het-zelf stand brengt en processen waar mogelijk automatiseert.

Bedrijf

Greenchoice is dé duurzame energieleverancier van Nederland en ook ‘Beste uit de test’ (Consumentenbond 2015 en 2016). Ze levert uitsluitend groene stroom en bos gecompenseerd gas aan ruim 400.000 klanten. Het is haar ambitie om marktleider te worden in het meest groene segment van de energiemarkt. Greenchoice wil de versneller en verbinder zijn in de lokale energietransitie. Om de strategie ‘Duurzaam Dichtbij’ te realiseren, zet ze in op organisatieontwikkeling en verdere professionalisering. Het HR-team speelt daarin een belangrijke rol en is op zoek naar een Learning & Development Specialist (32 uur, 28 uur bespreekbaar).

Het HR team van Greenchoice: ontwikkelend en professioneel
Een gedreven doelgericht team van zeven collega’s: jong (gemiddeld 33 jaar), ambitieus en volop in ontwikkeling. Ze krijgen energie van bouwen aan innovatieve en duurzame HR-processen, procedures en instrumenten. Meerwaarde creëren ze door kritisch te zijn en vanuit een duidelijke visie met concrete HR-oplossingen bij te dragen aan de lange termijn doelstellingen van de organisatie. Vooral op het gebied van ‘leren en ontwikkelen’ zien ze nog kansen om van Greenchoice dé snelst lerende organisatie te maken.

Aanbod

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Werken bij Greenchoice betekent ook kiezen voor duurzaamheid. Je bent dan ook bereid om met het openbaar vervoer of de fiets te reizen. Greenchoice heeft een nieuwe locatie, op 5 minuten loopafstand van Rotterdam CS. Je woont bij voorkeur op maximaal een uur reistijd.

Profiel

Jouw profiel:

 • Je bent een strategische doener met veranderkracht
 • Je hebt een relevante HBO/WO-opleiding (personeels- of organisatiewetenschappen of opleidingskunde) en minstens vijf jaar ervaring in een relevante adviesfunctie
 • Je hebt aantoonbare ervaring met talentmanagement, teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling
 • Je brengt actuele kennis mee van verander- en ontwikkelvraagstukken binnen organisaties
 • Je bent een overtuigende gesprekspartner voor interne en externe stakeholders
 • Je hebt aantoonbare ervaring met planmatig vormgeven van opleidingstrajecten
 • Je hebt aantoonbare ervaring met inkoopprocessen en kostenbewaking
 • Ervaringen met tools als DISC en HFM-assessments of als trainer/coach zijn een pre

Als Learning & Development Specialist ben je vakvolwassen, volledig up-to-date, flexibel waar mogelijk en vasthoudend waar nodig. Als persoon ben je hands-on, open, resultaatgericht, motiverend en verbindend.

Doorsturen