Proces Design Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod € 70.000
  • Functiegroep Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8235200
  • Locatie Rotterdam
  • Contract In dienst van opdrachtgever, Interim / ZZP
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Ben jij een Process Design Engineer die toe is aan een tweede stap in de carrière en heb je altijd al willen werken voor een toonaangevende internationale speler in de petrochemische industrie? Lees dan snel verder of reageer vandaag nog.

Functie

Als Process Design Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de project design basis van projecten. Bij het ontwikkelen hiervan werk je onder andere samen met de engineering specialisten en de operationele business teams. Daarnaast zorg je voor de uitvoering van de benodigde reviews op SHE en kwaliteitsgebied en de uiteindelijke goedkeuring van de Project Design Basis. Ook tijdens de engineering en de bouw van het project blijf je normaal gezien als Design Engineer betrokken.

Daarnaast participeer je regelmatig in screening en scoping studies voor projecten, geef je advies over design-vraagstukken en neem je deel aan veiligheidsstudies (HAZOP’s).

Bedrijf

Onze opdrachtgever is volop in ontwikkeling en aan het innoveren. Hierdoor is ze nu op zoek naar een gedreven en enthousiaste Process Design Engineer die volop mee wil gaan in de praktische invulling van de ontwikkeling en groei.

Aanbod

Naast uitstekende primaire voorwaarden biedt onze opdrachtgever ook diverse secundaire voorwaarden zoals o.a. opleidingen, adv-dagen en flexibele werktijden

Profiel

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde technische opleiding, Master of Bachelor of Science (bij voorkeur Chemische Technologie).

Je beschikt over relevante kennis en ervaring op het gebied van process design en het maken van processberekeningen, opgedaan bij een bedrijf in de chemische/petroleum industrie of een ingenieurs bureau.

Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden, een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen en spreek je uitstekend Nederlands en Engels. Je bent proactief en kan zelfstandig werken en problemen oplossen.

Doorsturen