HRM Business Partner

Doorsturen
 
 • Aanbod € 5.000 bruto per maand, afhankelijk van ervaring
 • Functiegroep Human Resource & Recruitment
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8159600
 • Locatie Tilburg
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Medical & Health

Over deze vacature

Voor CZ Groep Zorgverzekeringen (CZ), één van de grootste verzekeraars, zoeken wij een HRM Business Partner die met een bedrijfskundige blik naar de organisatie kijkt en een goede gesprekspartner en adviseur is voor directie en senior management. Start per z.s.m., vast voor 38 uur per week in Tilburg.

Functie

Als HRM businesspartner ben je de gesprekspartner van het divisiemanagement binnen de divisies ICT, Financiën, Interne Auditdienst, Juridische Zaken en Governance, Risk & Compliance. Je adviseert de business over alle HRM-, organisatie- en verandervraagstukken en creëert samen met hen oplossingen. Daarnaast adviseer je over en implementeer je samen met de business het beleid op het gebied van performancemanagement, leren & ontwikkelen, mobiliteit en vitaliteit. Je daagt de business continu uit om te sturen op strategische personeelsplanning en dit in concrete acties uit te voeren. Je kijkt met een bedrijfsmatige blik naar de organisatie en stelt de juiste vragen om zaken helder te krijgen en je gesprekspartners tot nadenken te zetten.

In deze functie werk je samen in een team van HRM business partners, senior HRM projectmanagers en HRM adviseurs. De HRM adviseur adviseert het management in de toepassing van HRM beleid op operationele/tactische vraagstukken en individuele casuïstiek.

Bedrijf

CZ is één van de grootste verzekeraars van Nederland. De HR-afdeling bestaat uit circa 33 medewerkers verdeeld over 2 focusgebieden (HR Operations en HR Beleid & Advies). Voor het focusgebeid 'HR Beleid & Advies' wordt een HRM Business Partner gezocht die zal rapporteren aan de HR Manager HR Beleid & Advies.

Aanbod

CZ biedt je een contract voor 38 uur per week. Het bruto jaarsalaris is goed met een ruime aanvulling van secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan collectiviteitskorting op je zorgverzekering en een keuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zo kun je extra verlofdagen kopen of tijdelijk minder werken. Persoonlijke ontwikkeling, kies zelf welke opleidingen en functies bij je passen en neem vooral de regie over je eigen carrière!

CZ biedt een gezonde balans tussen werk en privé, waarbij aandacht is voor jouw vitaliteit. Je komt terecht in een team met prettige collega’s die hun kennis met je willen delen. Gezamenlijk werken ze hard aan de werkgeversprofilering van deze verzekeraar, ze passen het 'Het Nieuwe Werken' toe, waarbij thuis werken en flexibel werken gebruikelijk zijn.

Profiel

 • Je bent een daadkrachtige en gedreven HRM-professional die begrijpt wat er leeft in de organisatie
 • Je bent een stevige gesprekspartner voor het senior management, je bent overtuigend, je weet de juiste snaar te raken
 • Door de juiste mix van pragmatisme en conceptueel denkvermogen kun je snel en behendig schakelen en lever jij een opvallende toegevoegde waarde aan de organisatie
 • Een academisch werk- en denkniveau en een relevante studierichting op het gebied van bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Personeelswetenschappen
 • Circa 5-10 jaar relevante werkervaring in een advies- en/of consultancy rol en je hebt aantoonbare ervaring in het begeleiden van organisatie- en verandertrajecten, het adviseren over HRM-vraagstukken en het leiden van projecten en het implementeren van beleid binnen de zakelijke dienstverlening
 • Aantoonbare business- en/of managementaffiniteit
 • Managementervaring is een pré
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden en een sterk ontwikkeld analytisch vermogen
Doorsturen