Junior Treasurer

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Finance
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8152000
 • Locatie Ede
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Finance, Non-profit

Over deze vacature

Mooiland bouwt, verhuurt en onderhoudt goede en betaalbare sociale woningen. Mooiland werkt vanuit 2 kantoren, te weten; Grave en Ede. Binnen het jonge en ambitieuze team Advies is er ruimte ontstaan voor een Junior Treasurer. De Junior Treasurer draagt zorg voor het proactief ontwikkelen van en het adviseren van de organisatie over de strategische visie over de volle breedte op Treasury gebied. De Treasurer heeft hierbij een initiërende en regisserende rol. We zoeken een initiatiefrijke 'high potential' die binnen de muren van Mooiland zich gaat ontwikkelen tot een ware specialist in het vakgebied Treasury.

Functie

Mooiland biedt je de unieke kans om je te specialiseren tot een ware professional binnen het vakgebied Treasury. Als enige Treasurer binnen de organisatie heb je een cruciale rol, maar het betekent niet dat je in het diepe wordt gegooid. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen.

Als Junior Treasurer voer je reguliere transacties uit op de financiële markten en beheer je de bankrekeningenstructuur en ‘cash pools’ en draag je zorg voor het beheersen en minimaliseren van de risico’s. Verder beheer je de dagelijkse cash managementactiviteiten van het concern, je coördineert deze en je bent verantwoordelijk voor adequate rapportages. We zoeken een analytisch vaardig talent die Mooilands' treasuryprocessen controleert en coördineert en hierin over verbetermogelijkheden adviseert. Je bewaakt de contractuele verplichtingen en het beleid met betrekking tot het verstrekken van financiële zekerheden.

Bedrijf

Bij Mooiland werkt men aan een ideaal; thuis geven. Dat doet Mooiland door te zorgen voor voldoende betaalbare en duurzame sociale huurwoningen. En door herkenbaar, aanspreekbaar en bereikbaar te zijn voor huurders en partners in de wijk. Mooiland geeft thuis als huurders een steuntje in de rug nodig hebben of zélf initiatieven nemen in prettig wonen in de wijk. Men geeft er ook thuis door woningen in goede staat te verkopen in gebieden die ver van het kerngebied Noordoost-Brabant af liggen. Andere corporaties kunnen hier met hun netwerk meer betekenen voor huurders in de wijk. De middelen die vrijkomen door de verkoop, besteedt Mooiland doelmatig in onder andere forse ambities op duurzame huurwoningen. Mooilands’ medewerkers doen het werk elke dag iets beter en gebruikt men haar gezonde verstand. Huurders kunnen in toenemende mate rekenen op een heldere en attente dienstverlening. Ook zo geeft Mooiland thuis.

Op dit moment beheert Mooiland 26.060 huurwoningen in 127 gemeenten in heel Nederland.

Aanbod

Mooiland kent uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Het salaris is marktconform en ligt in een range van € 2.500 - € 3.500 bruto per maand. Standplaats voor de junior treasurer is Ede, maar er kan ook een of meerdere dagen gewerkt worden vanuit het kantoor in Grave. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding.

Profiel

 • Afgeronde universitaire opleiding richting bedrijfseconomie met specialisatie financiering en/of treasury
 • Starter of maximaal 3 jaar werkervaring
 • Sterke persoonlijkheid, ruggengraat tonen in een veranderende omgeving
 • Je bent energiek, zelf startend, hands-on, resultaatgericht en zakelijk
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Verder ben je ondernemend, klantgericht, organisatiesensitief en schroom je niet om verantwoordelijkheid te nemen
Doorsturen