Concerncontroller

Doorsturen
 
  • Aanbod € 80.000 - € 95.000
  • Functiegroep Finance
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8074900
  • Locatie Velserbroek
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Construction

Over deze vacature

Stevige verbinder binnen een maatschappelijke onderneming.

Functie

Je bent een onafhankelijke denker en een verbinder, die de dialoog aangaat binnen de organisatie. Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden. Je weet wat de financiële en niet-financiële kaders zijn en aan welke invloeden deze onderhevig zijn. Je bent een stevige gesprekspartner voor management, bestuur en RvC en een topadviseur op het gebied van integrale bedrijfsvoering en risicomanagement. Je kunt goed invulling geven aan de eigenstandige positie ten opzichte van het bestuur en de RvC. Ook signaleer je (strategische) risico’s en kansen, trends en afwijkingen en gaat hiermee aan de slag. Bovenal zorg je dat Pré Wonen ‘in control’ is en blijft.

Bedrijf

Pré Wonen is een klantgerichte, solide corporatie met een stevige ambitie. Haar hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben, omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. De missie van Pré Wonen is: ‘Iedereen een fijn thuis’. De dienstverlening richt zich op ongeveer 28.000 bewoners in 13.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Bloemendaal en Heemstede. Pré Wonen staat voor een zeer goede dienstverlening en werkt intensief samen met haar partners.

Aanbod

Pré Wonen is een netwerkorganisatie waar de medewerkers samen het eindresultaat bepalen. Je krijgt bij Pré Wonen kansen om jezelf door te ontwikkelen. Het salaris is conform de CAO Woondiensten en bedraagt maximaal € 7.000,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week.

Profiel

Voor deze functie zoeken wij een zeer ervaren collega met een stevige persoonlijkheid. Je bent een netwerker met daadkracht. Je bent zelfstandig en zakelijk. Je beschikt over een relevante opleiding (Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Accountancy) op WO-niveau. Ervaring met maatschappelijk of commercieel vastgoed is een pré.

Doorsturen