Assistent Controller

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Functiegroep Finance
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8149200
  • Locatie Utrecht
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Government & Legal

Over deze vacature

Voor onze opdrachtgever met internationaal karakter zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige en ambitieuze Assistent Controller. Sta jij aan het begin van je carrière en wil je deel uitmaken van een snelgroeiend en enthousiast team binnen de foodsector? Reageer dan snel!

Functie

Als Assistent Controller ben jij onderdeel van het Finance team en rapporteer je aan de controller. Je bent verantwoordelijk voor de grootboekadministratie en coördineert de forecasting, reporting en planning. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen en analyseren van periodieke managementrapportages. Je verzorgt juist en tijdig de maand- en jaarafsluiting en stelt de maand- en jaarrapportages op.

Bedrijf

Het betreft een internationaal bedrijf binnen de foodsector.

Aanbod

Het betreft een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband. Je krijgt een jaarcontract bij YER.

Profiel

Jij hebt recent een HBO-opleiding afgerond in de richting van Bedrijfseconomie of Finance. Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Daarnaast kennen Excel en SAP geen geheimen voor jou. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je staat stevig in je schoenen en bent niet bang om een afwijkend standpunt in te nemen. Daarnaast ben je analytisch, heb je een sterk gevoel voor cijfers en krijg je energie van data analyses en het creëren van rapportages.

Ben jij proactief en heb je een hands-on mentaliteit? Dan zoeken wij jou!

Doorsturen