Senior Electrical Engineer Emmen

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8122400
 • Locatie Emmen
 • Contract Detachering via YER
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Houd je van zelfstandigheid in je functie en vind je kennis delen belangrijk? Zoek je meer verantwoordelijkheid en een organisatie die eigen inbreng waardeert? Dan heeft YER wellicht de functie voor jou! Voor Indufinish in Emmen is YER op zoek naar een senior electrical engineer die intern en extern de specialist is op het gebied van elektrotechniek. Zoek je een nieuwe uitdaging binnen een innovatieve organisatie? Reageer dan nu via de website!

Functie

Als senior electrical engineer heb je een afwisselende en verantwoordelijke functie. Op dit moment wordt een groot deel van de werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek uitbesteed door Indufinish. Jij gaat ervoor zorgen dat de kennis in huis wordt gehaald, door de rol van specialist aan te nemen voor zowel collega’s als klanten. Enerzijds ben je in deze functie verantwoordelijk voor het technische deel zoals het programmeren, ontwikkelen en beheren van de elektrische systemen, anderzijds werk je mee aan de groei en het door ontwikkelen van de organisatie op het gebied van elektrotechniek.

Je houdt je bezig met verschillende projecten op het gebied van elektrotechniek. Je zorgt voor het beheer en ontwerp van elektrische (besturings)systemen, je genereert en recenseert testplannen en houdt je bezig met de benodigde elektrische eisen. Daarnaast programmeer je PLC’s, integreer je elektronica met embedded software en werk je aan de ontwikkeling van sensoren.

Door jouw inbreng zorg je ervoor dat er nieuwe systemen worden geïntroduceerd binnen de organisatie en dat er onderzoek wordt gedaan naar de cloud-systemen.

Kortom: een zeer afwisselende en uitdagende functie!

Bedrijf

Indufinish B.V. is een groeiende, internationale specialist op het gebied van oppervlaktebehandelingstechnieken. Al meer dan 25 jaar biedt Indufinish B.V. in verschillende ninchemarkten kwalitatief hoogstaande technische producten en installaties. Daarnaast biedt het bedrijf service- en onderhoudsdiensten aan. Indufinish adviseert, engineert, fabriceert en installeert voor o.a. voorbehandelingsinstallaties, poedercabines, droog-moffelovens en KTL-installaties, hier staat zij bekend om. Daarnaast beheert Indufinish B.V. het proces van losse componenten tot complete productielijnen voor de oppervlaktebehandelingsbranche. De veelzijdigheid van de organisatie samen met het brede kennisniveau maakt Indufinish een unieke speler op de markt.

Aanbod

Als Electrical Engineer bij Indufinish B.V. bieden wij een uitdagende functie in een dynamische, stabiele en groeiende productieomgeving. Je krijgt de kans om jezelf én het bedrijf verder te ontwikkelen. Naast een passend salaris kun je denken aan een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een vooruitzicht op een voorspoedige carrière.

Profiel

 • HBO/WO-diploma in Automatisering, Elektrotechniek of soortgelijk
 • Minimaal 3 jaar ervaring in elektrisch ontwerp, ontwikkeling, analoog, digitaal en systeemontwerp
 • Meer dan gemiddeld inzicht in technische processen (V-Model) en IT-tools
 • Analytisch en probleemoplossend, gedisciplineerd en resultaatgericht
 • Kennis van Siemens PLC's
 • Kennis van productie- en montageprocessen, systemen en procedures
Doorsturen