Sales professional

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35000 - € 50000
  • Functiegroep Sales, Banking
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8098500
  • Locatie Rotterdam
  • Contract Detachering via YER, Interim / ZZP
  • Branche Consumer Goods, Food, Feed & Pharma

Over deze vacature

Dit is een tijdelijke salesfunctie in de B2B-markt van dranken waarbij gezocht wordt naar een enrgieke, enthousiaste commerciant die op een zelfstartende en ambitieuze manier dit onderscheidende nieuwe Vodkamerk in de markt wil zetten door het aantrekken en uitbreiden van wederverkopers in Nederland en de UK.

Functie

Voor de Europese markt wordt uitgekeken naar een enthousiaste Commerciant met als verantwoordelijkheid het benaderen van nieuwe en uitbreiden van bestaande klanten in de B2B markt. Wederverkopers (distrubuteurs) en brand builders dienen te worden benaderd en aangetrokken. De focus ligt hierbij op het aantrekken van partners die op een actieve manier dit nieuwe merk mee willen nemen in hun bestaande verkoopportfolio.

Bedrijf

Onze klant is niet zomaar een Vodka merk met als thuisland Hongkong, maar is een fabrikant die gericht is op een totaalbeleving van een zeer luxe Vodkamerk met lifestyle concept. In de conceptuele ontwikkeling van het merk is gekozen voor een onderscheidende en heldere propositie met sterke onderscheidende waarden met internationale verkoopperspectieven. Het merk is van de grond af opgebouwd, hetgeen uitdrukking heeft in de zeer speciale flessen en POS materiaal. De combinatie van Nederlands design met Zwitsers (14k) goud in de flessen, de Italiaanse verpakking en Belgische diamanten op de fles maken de uitstraling van het merk uniek. Deze Vodka is een spectaculair High End Vodka Lifestyle concept met enorme groeipotentie. In minder dan 3 jaar is het merk actief in 22 landen in Azie en Europa, met als korte termijn doel een introductie in de USA.

Aanbod

Tijdelijke rol, te beginnen met 3 maanden. Goede arbeidsvoorwaarden en goede bonussen te verdienen bij succesvolle resultaten.

Profiel

Kennis van de dranken industrie (en distributie daarvan) is een pré. Commerciant die op HBO niveau conceptueel kan verkopen en intrinsiek gedreven is om zelfstandig het netwerk aan te spreken en uit te breiden. De juiste kandidaat is een echte (bewezen succesvolle) hunter die energie haalt uit het aangaan van nieuwe contacten en het uitbreiden van bestaande contacten. Hierbij is het hebben van een actief netwerk in de horeca een pré.

Doorsturen