(Junior) Sales Support Professional High-Tech Industry (regio Eindhoven)

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Sales, Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8033000
  • Locatie Valkenswaard
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche High Tech, Manufacturing

Over deze vacature

Een prachtige spin in het web rol tussen de externe verkopers en de interne productieafdelingen, dit voor een energieke en betrouwbare professional. Je gaat werken voor een toonaangevende organisatie midden in het hightech hart van Brabant.

Functie

Momenteel is er ruimte voor een enthousiaste en energieke Sales Support Professional. In deze spilfunctie lever je commercieel technische ondersteuning aan het internationale verkoopteam, de eindklanten en de (eigen) fabrieken. Sleutelwoorden zijn offertes, orderproces(sen), kostprijscalculaties, ontwerptekeningen en klanttevredenheid. Ook maken administratieve en organisatorische taken onderdeel uit van je totale werkpakket. Je rapporteert aan de Sales Director.

Bedrijf

Onze cliënt, Contour Fine Tooling, onderdeel van de Diamond Tool Group, kent een indrukwekkende geschiedenis die teruggaat naar 1930. Voortgekomen uit Philips Diamond Tools, kan zij bogen op een solide en succesvolle technologische basis. Contour Fine Tooling ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige precisie diamantgereedschappen, dit voor onder andere de halfgeleider, automobiel, lucht- en ruimtevaart industrie. Vanuit Valkenswaard bedient men via diverse fabrieken en verkoopkantoren wereldwijd klanten.

Aanbod

  • Uitstekende primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden

Profiel

MTS/HTS-opleiding; bijv. WTB of Fijnmechanica. Enige ervaring binnen de industriële wereld is een pre. Je bent gedreven, doelgericht, flexibel en maakt je snel zaken eigen. Je beschikt over een klantgerichte houding en hebt daadwerkelijk interesse in techniek. Natuurlijk beheers je de Engelse en Nederlandse taal, Duits is een pre.

Doorsturen