Logistiek Manager Chemie

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Logistics
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8032800
  • Locatie Heijningen
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Een prachtige uitdaging voor een deskundige manager met kennis op warehouse/supply chain gebied. Dit bij een gerenommeerde onderneming binnen de (petro)chemische wereld.

Functie

De Logistiek Manager geeft leiding aan een groep van 9 enthousiaste medewerkers. In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor in- en outbound, opslag en intern transport. Om de veelzijdigheid aan producten op een veilige en accurate wijze op de juiste plaats te krijgen dienen de juiste procedures gevolgd te worden. Je bent verantwoordelijk voor verder optimaliseren van de supply chain, waarbij een nauwe samenwerking met overige managers van essentieel belang is. Vanwege de ambitieuze groeistrategie zal je ook moeten werken aan het vaststellen van de ‘logistieke’ strategie. Je rapporteert aan de General Manager.

Bedrijf

Axel Christiernsson is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige smeermiddelen in Europa. Sinds 1888 werkt men op uiterst gedreven wijze aan ontwikkeling, productie en verkoop van smeervetten. Als onderdeel van de succesvolle Fairford Group met fabrieken en laboratoria in Zweden, Frankrijk, Verenigde Staten van Amerika en Nederland, ziet men jaar na jaar de omzetcijfers en productiehoeveelheden stijgen, dit mede dankzij het ‘customized label’ concept. Met grote diversiteit aan producten en wereldwijde clientèle staat men aan de vooravond van verdere expansie. In het kloppende hart van industrieel Brabant (regio Moerdijk), werkt men met passie aan de productie en verkoop van technologisch hoogwaardige producten voor onder andere de transportsector, mijnbouw en scheepvaart.

Aanbod

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Profiel

Een relevante afgeronde HBO-opleiding, aangevuld met logistieke ervaring binnen de industriële sector. Kennis van warehouse management en supply chain. Zeer goede sociale vaardigheden. Communicatief sterk, Nederlands en Engels taalvaardig.

Doorsturen