Productiemanager Chemie

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden - West-Brabant
  • Functiegroep General Management, Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8032900
  • Locatie Heijningen
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Een veelzijdige en verantwoordelijke management positie bij een succesvolle en groeiende onderneming binnen de (petro) chemie in de Moerdijk regio.

Functie

In deze sleutelpositie van Productiemanager zwaai je de scepter over de afdelingen productie, afvullen, onderhoud en de process engineer. Veiligheid en kwaliteit zijn eigenschappen die je hoog in het vaandel hebt en met behulp van lean tools ben jij in staat om de efficiency te verhogen. Als echte peoplemanager ben jij in staat op je teams te motiveren en te ontwikkelen om geformuleerde doelstellingen te kunnen realiseren. Je bent onderdeel van het managementteam en rapporteert aan de General Manager.

Bedrijf

Axel Christiernsson is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige smeermiddelen in Europa. Sinds 1888 werkt men op uiterst gedreven wijze aan ontwikkeling, productie en verkoop van smeervetten. Als onderdeel van de succesvolle Fairford Group met fabrieken en laboratoria in Zweden, Frankrijk, Verenigde Staten van Amerika en Nederland, ziet men jaar na jaar de omzetcijfers en productiehoeveelheden stijgen, dit mede dankzij het ‘customized label’ concept. Met grote diversiteit aan producten en wereldwijde clientèle staat men aan de vooravond van verdere expansie. In het kloppende hart van industrieel Brabant (Moerdijk regio), werkt men met passie aan de productie en verkoop van technologisch hoogwaardige producten voor onder andere de transportsector, mijnbouw en scheepvaart.

Aanbod

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Profiel

HBO of academische technische opleiding; bijvoorbeeld Chemische Technologie of Werktuigbouwkunde. Aangevuld met managementervaring binnen de (proces)industrie. Vasthoudendheid, doorzettingsvermogen en uitstekende sociale vaardigheden. Communicatief sterk, Nederlands en Engels taalvaardig. Kennis van lean en six sigma is een pre.

Doorsturen