Inside Sales Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod Tot € 50.000
  • Functiegroep Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8065500
  • Locatie Gelderland
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Manufacturing, High Tech

Over deze vacature

Onze opdrachtgever wil haar toppositie in de markt verder uitbouwen. Daarom kijken wij uit naar nieuwe medewerkers met passie voor techniek én met ambitie voor groei, ontwikkeling en zelfontplooiing. Heb jij die instelling? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op de rol van Commercieel medewerker Binnendienst/Inside Sales Engineer.

Functie

Als commercieel medewerker binnendienst houd je je bezig met het verkopen en adviseren van kunststof halffabricaten en bewerkte eindproducten. Je bent de spin in het web. Vanaf de aanbieding tot de levering bij de klant ben jij samen met je team bij het complete verkooptraject betrokken. Kortom je werkt in een dynamische werkomgeving waarin je een coördinerende rol vervult.

Uiteraard verwachten we van je dat je scherp bent op het behalen van commerciële doelstellingen (omzet en marge), maar de wensen en behoeften van de klant blijven de basis van alles wat je doet. Jij zorgt ervoor dat de klant succesvol kan zijn! De nadruk in je functie ligt op de commercie, waarbij de focus ligt op relatiebeheer en niet de ‘harde’ sales. Het is uiteraard wel van belang dat je het leuk vindt om in een technische omgeving werkzaam te zijn. Je werkt intensief samen met collega’s van andere afdelingen zoals; productie, inkoop, sales en kwaliteitscontrole om de leverbetrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen. De klanten zijn op zoek naar duidelijke communicatie, korte levertijden en een snelle afhandeling. Je houdt dan ook voortdurend het oog gericht op zowel klanten als resultaten. Je kunt dus goed communiceren met klanten, collega’s en leveranciers, zowel mondeling als schriftelijk.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een gezonde, groeiende onderneming. Dit zorgt voor continuïteit, stabiliteit en dus zekerheid: zekerheid met ruimte voor ambitie, persoonlijke ontwikkeling en innovatie.

Aanbod

Een afwisselende en inspirerende baan bij een innovatieve multinational met een informele sfeer. Je wordt door middel van diverse trainingen opgeleid tot allround commercieel medewerker Kunststoffen. Er zijn volop mogelijkheden voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast kent onze opdrachtgever uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een winstuitkering en een marktconform salaris.

Profiel

Je hebt een commerciële of technische opleiding, dan wel gelijkwaardige werkervaring opgedaan. Ervaring met SAP is een pré. Klantgerichtheid vind je vanzelfsprekend. Je hebt een sterke commerciële drive, bent communicatief sterk en kunt mensen overtuigen. Je bent een echte teamplayer die op een accurate en georganiseerde wijze te werk gaat om zo maximale resultaten te boeken.

Doorsturen