Commercieel Medewerker Binnendienst

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Functiegroep Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8065300
  • Locatie Eindhoven
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Manufacturing, High Tech

Over deze vacature

Ben jij commercieel ingesteld, vind je het leuk om dagelijks in contact te staan met klanten, ben je nauwkeurig als het gaat om administratie en sta je er voor open om opleidingen op technisch gebied te volgen? Dan past deze functie van commercieel medewerker binnendienst goed bij jou.

Functie

Als commercieel medewerker binnendienst houd je je bezig met het verkopen en adviseren van de klant. Vanaf de aanbieding tot de levering bij de klant ben jij samen met je team bij het complete verkooptraject betrokken. Je geeft advies in onder andere materiaalkeuzes. Je signaleert kansen om de klant een breder pakket aan te bieden. Natuurlijk verwachten we van je dat je scherp bent op het behalen van commerciële doelstellingen (omzet en marge). Maar de wensen en behoefte van de klant blijven de basis van alles wat je doet. Jij zorgt ervoor dat de klant succesvol kan zijn! De nadruk in je functie ligt op de commercie, waarbij de focus ligt op relatiebeheer en niet de ‘harde’ sales. Het is uiteraard wel van belang dat je het leuk vindt om in een technische omgeving werkzaam te zijn. Je werkt intensief samen met collega’s van andere afdelingen zoals productie, inkoop, sales en kwaliteitscontrole om de leverbetrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen. De klanten van deze opdrachtgever zijn op zoek naar duidelijke communicatie, korte levertijden en een snelle afhandeling. Je houdt dan ook voortdurend het oog gericht op zowel klanten als resultaten. Je kunt dus goed communiceren met klanten, collega’s en leveranciers, zowel mondeling als schriftelijk.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een Nederlandse onderneming die actief is als technische groothandel en producent. De activiteiten bestaan uit de inkoop, opslag, veredeling, verkoop en distributie van werktuigbouwkundige componenten. De onderneming verkoopt voornamelijk aan andere ondernemingen. Het bedrijf heeft circa 130.000 afnemers wereldwijd en voert 680.000 producten in zijn assortiment.

Aanbod

Een afwisselende en inspirerende baan bij een innovatieve multinational met een informele sfeer. Je wordt door middel van diverse trainingen opgeleid tot allround technisch commercieel medewerker. Er zijn volop mogelijkheden voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je hebt minimaal 25 vakantiedagen en 12 Adv-dagen. Bovendien biedt de opdrachtgever uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een winstuitkering en een marktconform salaris.

Profiel

Je hebt commerciële werkervaring eventueel gecombineerd met enige technische kennis (geen harde vereiste) Ervaring met SAP is een pré. Klantgerichtheid vind je vanzelfsprekend. Je hebt een sterke commerciële drive, bent communicatief sterk en kunt mensen overtuigen. Je bent een echte teamplayer die op een accurate en georganiseerde wijze te werk gaat om zo maximale resultaten te boeken.

Doorsturen