Projectleider Utiliteitsbouw

Doorsturen
 
  • Aanbod Tot € 80.000
  • Functiegroep Engineering, Bouwkunde en Civiele Techniek, Energie
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8017100
  • Locatie Overijssel
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Construction, Manufacturing

Over deze vacature

Per direct is YER op zoek naar versterking op de afdeling van onze opdrachtgever.

Functie

Als projectleider krijg je de verantwoordelijkheid over één of meerdere utiliteitsprojecten. Onder jouw leiding worden organisatorisch en technisch complexe projecten tot een succesvol einde gebracht. Hierbij zijn veiligheid, klantgerichtheid, duurzaamheid, innovatiekracht en een uitstekende samenwerking belangrijke prioriteiten. Jouw taken bestaan o.a. uit de voorbereiding van bouwprojecten, het aansturen van projectteams, bewaken van kosten en planning en de handhaving van de normering conform ISO 9001 en VCA. Je bent daarbij het aanspreekpunt voor diverse stakeholders. Dit alles binnen de richtlijnen en de wettelijke bepalingen.

Bedrijf

De missie van onze opdrachtgever is om het beste, meest flexibele, meest transparante en goed winstgevende bouwbedrijf in Nederland te worden, waarbinnen het leuk is om te werken.

Aanbod

  • Wij bieden je een verantwoordelijke functie binnen een informeel bedrijf met praktisch ingestelde en betrokken medewerkers
  • Na een detacheringsperiode van 1 jaar, kom je in dienst bij de opdrachtgever

Profiel

Wij zoeken een gemotiveerde, resultaatgerichte en stressbestendige projectleider die in staat is verantwoordelijkheid te dragen voor de realisatie van complexe utiliteitsprojecten binnen de overeengekomen kaders. Wij zoeken een leider die goed kan plannen en organiseren, en daarmee verantwoordelijkheid kan dragen voor de voortgang, kwaliteit en de financiële resultaten in de voorbereidende en uitvoerende processen. Uitstekende communicatieve vaardigheden en visie maken hem/haar in staat tot de aansturing van het projectteam en het onderhouden van een goede werkrelatie met de opdrachtgever.

We zoeken een projectleider met minimaal HBO werk- en denkniveau. Het hebben van enkele jaren werkervaring als projectleider op werken met een omzetvolume vanaf 5 miljoen euro is een pré. Kandidaten zonder ervaring als projectleider maar met de ambitie en competenties om als projectleider werkzaam te zijn nodigen we echter tevens uit om te solliciteren.

Doorsturen