Operations Manager (Water) Services

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden – Zuidoost-Nederland
  • Functiegroep General Management, Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 7949400
  • Locatie Venlo
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Een veelzijdige management positie bij een solide, internationele onderneming (sinds 1919) op het gebied van innovatieve wateroplossingen.

Functie

In deze uitdagende rol geef je leiding aan zo’n 15 deskundige en gemotiveerde professionals. Je stimuleert veilig gedrag, staat borg voor ultieme kwaliteit, monitort naleving van wet- & regelgeving en (commerciële) contracten. Natuurlijk zie je tevens toe op efficiency en klanttevredenheid. Je voert procesverbeteringen door, staat in nauw contact met collega’s van het verkoopteam en business development. Uiteraard denk je mee omtrent oplossingen en (proces)installaties. Je rapporteert aan de COO.

Bedrijf

Onze cliënt SUEZ (voorheen SITA) Water, onderdeel uitmakend van de wereldwijde SUEZ Group (sinds 1919), is een gerenommeerde onderneming inzake onder andere de productie van drinkwater, innovatieve waterbehandeling, proceswater- en koelwateroplossingen. Dit voor omvangrijke partijen uit de industriële wereld. Vanuit België en Nederland (Venlo, Son & Breugel) richt zij zich op het ontwerp, de bouw, exploitatie, inbedrijfstelling en de financiering van hoogwaardige waterzuiveringsinstallaties. Het operations team van SUEZ Water Netherlands beheert (lange termijn) servicecontracten en projecten in verband met waterbehandelingsoplossingen: bedrijfsvoering en onderhoud van afvalwaterzuiveringsinstallaties, inspecties en vernieuwingen in voornamelijk Zuid-Nederland.

Aanbod

Je komt te werken bij een ambitieuze en internationale organisatie (Europees marktleider), met een informele en resultaatgerichte cultuur en een gezonde financiële positie. Tevens is er een bonusregeling en is er alle ruimte om jezelf te zijn en zijn er kansen om jezelf te ontwikkelen.

Profiel

HBO/ac. opleiding richting techniek; aangevuld met relevante (project)managementervaring. Dit binnen een industriële omgeving. Ervaring met waterbehandeling/-zuivering is een pre.

Doorsturen