Concerncontroller

Doorsturen
 
  • Aanbod € 5.000
  • Functiegroep Finance
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 7951800
  • Locatie Netherlands
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Medical & Health

Over deze vacature

Ga jij uitdagingen niet uit de weg? Voor een grote zorginstelling in het midden van het land is YER op zoek naar een Concerncontroller.

Functie

Als concerncontroller zet je je in bij het faciliteren en organiseren van het optimaal 'in control' zijn van de organisatie op corporate niveau zodat er op een effectief en efficiënt manier doelen bereikt kunnen worden. De dienstverlening vanuit concerncontrol wordt momenteel verder geprofessionaliseerd. Naast de reguliere controllerstaken die je uitvoert op concernniveau gebruik je je expertise bij deze verdere professionalisering. Waarde toevoegen aan de organisatie staat hierbij centraal. De hoofdtaken van de Concerncontroller;

  • Analyseren van cijfers (concern)
  • Beoordelen van begroting
  • Aviseren van management/directie

Bedrijf

Grote zorginstelling in het midden van het land. Organisatie bestaat uit drie clusters, te weten cluster Zorg & Wonen, Cluster Intensieve Zorg en cluster Werk en Dagbesteding.

Aanbod

Organisatie biedt een fulltime dienstverband voor een jaar, met de ambitie dit na een jaar om te zetten in een vaste aanstelling. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao-GHZ en, afhankelijk van ervaring, kennis en vaardigheden, passend bij de functie. Het betreft een 36-urige werkweek. Je krijgt een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenregeling, een aanvullende reiskostenregeling, verschillende personeelskortingen en opleidingsmogelijkheden.

Profiel

Je bent een ervaren controller met een afgeronde financieel-economische opleiding op academisch niveau en een goed aantal jaren relevante werkervaring. Een postdoctorale opleiding (CPC en/of RC) of de bereidheid tot het volgen van een dergelijke opleiding is een pre. Het uitvoeren van reguliere controllerstaken en het gebruik van gangbare ICT ondersteuning hierbij behoren voor jou tot de basis. Je bent enthousiast, ambitieus en positief ingesteld. Je ziet kansen i.p.v. problemen, bent ‘eager’ om een goed product op te leveren en daarvoor zet je indien nodig een stapje extra. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kan een onafhankelijk advies uitbrengen en begrijpt de politieke dimensie die een grote zorgorganisatie met zich mee brengt. Het bedrijf zet in op zelforganisatie, eigen verantwoordelijkheid nemen en samenwerken . Deze koers past bij jou. Je bent communicatief sterk.

Doorsturen