Senior Projectmanager

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke salariëring
 • Functiegroep Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 7683300
 • Locatie Eindhoven
 • Contract Detachering via YER, In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

In de rol van senior projectmanager neem je de verantwoordelijk over multidisciplinaire, complexe en grote mechatronische projecten vanaf acquisitie tot en met oplevering. Je formeert daarbij het projectteam en stelt een projectplan op in overleg met je teamleden.

Functie

De senior projectmanager is verantwoordelijk voor meer multidisciplinaire, complexe en grote mechatronische projecten vanaf acquisitie tot en met oplevering. Je formeert daarbij het projectteam en stelt een projectplan op in overleg met je teamleden.

 • Tevens ben je verantwoordelijk voor management van de engineering activiteiten van je projectteam (15 tot 25 FTE) en draag je zorg dat alle werkzaamheden worden gerealiseerd conform overeengekomen tijd, kwaliteit en budget.
 • Daarnaast bewaakt de senior project manager de planning, uitgaven, verwachte kosten en organisatie van het project en stuurt zo nodig bij op deze verschillende aspecten. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor het opleveren van het project volgens de gemaakte afspraken, het initiëren van verbeteracties bij afwijkingen in de planning en de overdracht van het project naar de reguliere productie en/of de klant (inkoopmanagement).
 • Binnen de kaders van het projectplan maak je zelfstandig beslissingen en zorg je ervoor dat problemen snel opgelost. Verder rapporteer je aan de Groepsleider Projecten & Processen en werk je nauw samen met accountmanager en groepsleider engineering en programma manager.

Bedrijf

Onze opdrachtgever ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers.

De klanten van onze opdrachtgever zijn veelal actief in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit, bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing.

Gedurende de afgelopen jaren is binnen de organisatie veel kennis en knowhow opgebouwd. Deze kennis passen zij toe op de unieke producten van de klanten, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen in een kortere doorlooptijd de machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

Aanbod

Deze organisatie biedt je de kans te werken in een inspirerende en zeer innovatieve omgeving, waarbij je de mogelijkheid krijgt intern door te groeien tot een echte vakspecialist. Onze opdrachtgever wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen zij uit in alles wat zij bedenken en doen, en dit verwachten ze ook van een nieuwe collega.

Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een aanpakker met HBO+/WO-denkniveau met ervaring als engineer en als projectleider (minimaal 10 jaar) met betrekking tot engineering, assemblage, planning en logistiek in een high tech werkomgeving.

 • Je kunt een helikopterview inzetten om het overzicht te houden over de projecten en structuur aan te brengen. Daarnaast ben je analytisch en beschik je over een sterk organiserend vermogen
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift, in de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré
 • Je hebt aantoonbare ervaring met stakeholder management in omgevingen met verschillende interne en externe partijen en klanten
 • Heb jij de drive om complexe mechatronische projecten tot een goed einde te brengen? Ben jij kwaliteits-, klant- en resultaatgericht? Dan ben jij wellicht de communicatieve, proactieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn
Doorsturen