Senior CRM Consultant bij HSO in Veenendaal

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep IT
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 7788900
 • Locatie Veenendaal
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche High Tech

Over deze vacature

Spreken de termen betrouwbaar, resultaatgericht en hands-on jou aan? Ben je daarnaast sterk in het doorgronden en optimaliseren van processen? Ga dan het avontuur aan met HSO om de nummer 1 partner te worden voor Dynamics CRM.

Functie

Als Senior Dynamics 365 (CRM) Consultant bij HSO ben je de degene die inhoudelijk de kar trekt in CRM-trajecten. Je snapt hoe je een business vraagstuk kunt ondersteunen met Microsoft Dynamics technologie. Door je goede communicatieve vaardigheden ben je in staat om scherp naar de klant te luisteren, zodat er een optimale oplossing aangeboden kan worden binnen Microsoft Dynamics 365 (CRM).

Samen met een team van enthousiaste en professionele collega’s bedenk, ontwerp en implementeer je de software bij de klant. Jij weet als geen ander hoe je processen moet doorgronden om deze vervolgens volledig in te richten.

Bedrijf

HSO is een succesvol internationaal ICT-bedrijf dat in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een organisatie met ruim 550 medewerkers en vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Het hoofdkantoor staat in Veenendaal.

HSO houdt zich bezig met implementatie, beheer en onderhoud van Microsoft Dynamics AX, CRM, SharePoint en BI-oplossingen. HSO is dit jaar verkozen tot Microsoft ERP Partner of the Year, wereldwijd. De ambitie van HSO is om de nummer 1 partner te worden voor Dynamics CRM.

Verder behoort HSO tot de Microsoft Dynamics Inner Circle en is ze in het trotse bezit van het predicaat ‘Meest klantgerichte partner van Microsoft’. Die titel kan het bedrijf natuurlijk alleen waarmaken met klantgerichte medewerkers!

Aanbod

As je mee wilt spelen in de Champions League van de Dynamics wereld dan is het af en toe keihard werken. Als tegenprestatie biedt zij een uitstekend salaris met bonusregeling, leaseauto, pensioenregeling en mobiele telefoon.

Maar natuurlijk veel belangrijker: je hebt veel vrijheid, veel opleidingsmogelijkheden, kunt snel doorgroeien en maakt onderdeel uit van een team collega’s die behoren tot de besten in hun vak.

Je uitvalsbasis is kantoor Veenendaal, maar je werkt ook op locatie bij aansprekende opdrachtgevers.

Profiel

We zoeken een Senior CRM Consultant die om kan gaan met veel verantwoordelijkheid en een eigen inbreng heeft. Je beschikt over een no-nonsense mentaliteit en weet uitstekend waarover je het hebt. Jij verdiept je altijd écht in de klant. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt.

Je bent iemand die de potentie heeft om door te groeien naar CRM Lead met verantwoording voor kwaliteit en inzet van een eigen CRM-team. Daarnaast ben jij iemand die oog heeft voor je medewerkers. Je komt te werken bij een hechte club binnen een professioneel team.

Jij beschikt over het volgende:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Ruim 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Ruime kennis en ervaring met Microsoft Dynamics CRM
 • In bezit van een Microsoft Dynamics CRM-certificaten
 • Je kent de mogelijkheden van gerelateerde technologieën, zoals: .Net, SQL-server, SharePoint, Scribe en BizTalk (pré)
Doorsturen