Commercieel Manager/Accountmanager Industriële Automatisering

Doorsturen
 
  • Aanbod Marktconform
  • Functiegroep Engineering, Sales
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 7791700
  • Locatie Gelderland
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Heb jij ervaring binnen zowel de commercie als de (proces) techniek en sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Commercial Manager. Door haar kennis en ervaring in de industriële automatisering, elektrotechniek en service & onderhoud biedt onze opdrachtgever haar klanten integrale oplossingen. In deze functie adviseer je diverse bedrijven op het gebied van zowel hun procesautomatisering als hun gebouw gebonden installatie.

We zoeken een professional die binnen het marktsegment Food/Water de huidige klantrelaties verder uitbouwt en new business genereert. Hierin vind jij je uitdaging, je begrijpt de (technische) processen van de klant en gebruikt deze technische kennis om hen te voorzien van het juiste advies. Daarmee toon je de toegevoegde waarde van het bedrijf aan en zet je haar verder op de kaart als dé specialist als het gaat om automatiserings-, industriële- en gebouwgebonden elektrotechnische installaties.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van systeem integratie en automatisering.

Aanbod

  • Marktconform

Profiel

We verwachten dat je weet welke eigenschappen een Commercial Manager moet bezitten om het beste resultaat te behalen. Je bent daarnaast betrouwbaar en vakkundig en legt op een energieke wijze de verbinding tussen onze opdrachtgever en haar klanten. Omdat zij vanuit haar technische expertise haar klanten benaderd verwachten wij ook dat jij een technische opleiding hebt gedaan aangevuld met commerciële kennis. Je hebt hiermee minimaal HBO werk- en denkniveau behaald. Vanwege de focus van de functie op het marksegment Food, vinden wij het fijn als je hier al een jaar of vijf ervaring in hebt opgedaan.

Doorsturen