Personal Assistant regio Eindhoven

Doorsturen
 
  • Aanbod Tot € 60.000
  • Functiegroep Support
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 7782500
  • Locatie Eindhoven
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Heb je aan een half woord genoeg en ben je sterk in het proactief ontzorgen en het stellen van de juiste prioriteiten? Wij zoeken een Personal Assistant met internationale ervaring en affiniteit voor finance!

Functie

Onze juiste kandidaat is een representatieve, professionele, doortastende en moderne professional met een flexibele en no-nonsense instelling. Een stevige persoonlijkheid die weet wat het inhoudt een veeleisende manager te ondersteunen en structuur aan te brengen in de dagelijkse gang van zaken. Je bent geïnteresseerd in -en hebt gevoel voor- Finance en de zaken waar onze organisatie zich mee bezighoudt. Je neemt werk en details uit handen, denkt mee en vooruit en kunt goed prioriteiten stellen en herzien. Accuraat en stressbestendig, weet te allen tijde het overzicht te behouden en kan snel schakelen. Je bent in staat een absolute vertrouwensrelatie te bouwen, te fungeren als klankbord en kan integer omgaan met de informatie die je onder ogen krijgt. Collegiaal, kwaliteitsbewust, een harde werker en beschikt over het nodige organisatietalent.

Bedrijf

  • Multinational in de regio Eindhoven

Aanbod

  • Contract via onze opdrachtgever

Profiel

Als Personal Assistant van de CFO werk je in een zeer dynamische en pragmatische omgeving in een succesvol bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur. Je bent nauw betrokken bij hetgeen zich afspeelt binnen de organisatie in het algemeen en bij business en finance support in het bijzonder. Zorgvuldigheid en integriteit zijn hierbij essentieel. Werken op basis van vertrouwen is een uitgangspunt. Jij vult dit in door te weten wat de prioriteiten zijn en vooruit te denken. De nadruk van deze positie ligt naast secretariële taken ook op het zelfstandig uitoefenen en proactief oppakken van complexe organisatorische en inhoudelijke taken. Je werkt gestructureerd en bent resultaatgericht met voldoende flexibiliteit om over de grenzen van je vakgebied te kijken. Proactief ontzorgen is je tweede natuur.

Je hebt minimaal 5 jaar recente ervaring op het gevraagde niveau (ondersteuning van CFO en/of CEO in een internationaal opererende multinational) en beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Verder kun je uitstekend overweg met Office-tools en informatiesystemen (Word, PowerPoint, Excel, Outlook). En kom je uit de directe omgeving van Eindhoven e.o. en vind je het leuk om te netwerken.

Doorsturen