C# Software Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Functiegroep IT
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 7742600
  • Locatie Groenlo
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Consumer Goods

Over deze vacature

Ga jij Nedap helpen in haar missie om nog meer intercedenten het verschil te laten maken? Er zijn nog zoveel intercedenten die verlost moeten worden van de dagelijkse rompslomp en archaïsche software systemen. Daarvoor zal ze echter nieuwe oplossingen moeten introduceren: van feature tot en met gehele (web)applicaties. In de rol van Software Developer draag jij bij aan het verder ontwikkelen van haar product.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het totaalproces van productontwikkeling tot productownership, en om dit te realiseren zul je als Software Developer werken met de nieuwste technologieën. Zij is buzzword compliant en gebruikt de volgende technologieën: Elastic search, Docker, Puppet, Nginx, Circus, Phusion Passenger, Rabbitmq, Sidekiq, Redis, Ruby, Rails, Go, Postgresql, REST, Git, html5, css3, slim, coffeescript, React, etc. Oh, ze is zeer geïnteresseerd in functionele programmeertalen zoals Clojure en/of Elixir.

Bedrijf

Bij Nedap Staffing Solutions geloven zij dat de intercedent het verschil maakt. Daarom ontwikkelt zij software oplossingen die de uitzendbranche ondersteunen en administratie wegneemt. Nedap Staffing Solutions is de jongste marktgroep binnen Nedap. Het product PEP staat nog in de kinderschoenen, maar heeft sinds 2008 een behoorlijke groei doorgemaakt.

Aanbod

Als Software Developer bij Nedap Staffing Solutions kom je te werken in een internationale en dynamische organisatie. In deze rol krijg je de kans om te groeien en het verschil te maken door zelf initiatieven te ontplooien. Zij ziet medewerkers namelijk als ondernemers; dat betekent dat je jouw rol op je eigen manier gaat invullen. Daarbij verwacht Nedap uiteraard veel eigen verantwoordelijkheid van jou. Je bepaalt bijvoorbeeld je eigen werktijden en vakantiedagen. Vanzelfsprekend bieden wij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Profiel

Om in deze functie te slagen is het belangrijk dat je in staat bent om mee te discussiëren over de propositie, de propositie scherp stelt en dit kunt vertalen naar concrete oplossingen. Daarom wil je zelf met de gebruiker praten en zien wat diens werkzaamheden inhouden. Je bent gepassioneerd over het ontwikkelen van mooie software. Waarschijnlijk heb je een WO-opleiding afgerond en programmeer je al behoorlijk wat jaren. Je houdt van vrijheid en organiseert je werk zelf.

Doorsturen