Senior Java Engineer bij Nedap in Groenlo

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Functiegroep IT
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 7742800
  • Locatie Groenlo
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Consumer Goods

Over deze vacature

Als Software Developer ga je werken aan de verdere ontwikkeling van het draadloze Lichtmanagementsysteem Luxon. In deze rol krijg je de kans om je te ontplooien en het verschil te maken door zelf initiatieven te nemen.

Functie

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de architectuur en verbetering van de software en vertaal je wensen naar nieuwe functionaliteit. Je ontwikkelt hiervoor zowel frontend- als backend-oplossingen geschreven in onder andere Java, Ruby en Coffeescript.

Nedap Light Controls bestaat uit 40 zeer gemotiveerde collega’s met verschillende achtergronden. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verkopen van oplossingen in Europa en Noord-Amerika. Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid zijn binnen het team heel belangrijk en dat verwachten zij ook van jou.

Bedrijf

Binnen Nedap Light Controls ontwikkelen en produceren ze energiebesparende lichtoplossingen. Intelligente elektronica en software oplossing Luxon stelt haar klanten in staat om de hoeveelheid licht aan te passen en deze te laten aansluiten op de lichtbehoefte van de klant. Op deze manier besparen haar klanten energie- en onderhoudskosten. De slimme lichtoplossingen worden onder andere gebruikt op vliegvelden, in de zware metaalindustrie, grote sportfaciliteiten, automobielindustrie en de Retail industrie.

Aanbod

Je komt te werken in een internationale en dynamische organisatie in een gave en veelzijdige rol. Ze werken met innovatieve producten, die veelal nieuw zijn binnen de markt. In jouw rol als Senior Software Engineer krijg je de kans om je te ontplooien en het verschil te maken door zelf initiatieven te nemen. Zij zien medewerkers als ondernemers en dat betekent dat je jouw rol op je eigen manier gaat invullen. Daarbij verwacht Nedap veel eigen verantwoordelijkheid van jou. Vanzelfsprekend bieden wij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Profiel

We zijn op zoek naar een ontwikkelaar met een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een informatica-component en je hebt een aantal jaren werkervaring als softwareontwikkelaar. Verder ben je bent iemand die het leuk vindt om code te schrijven en daarin de hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid waardeert.
Doorsturen