Traineeship Heijmans - Calculator E

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Trainee
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 7727300
  • Locatie Rosmalen
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Construction

Over deze vacature

Ben jij HBO/WO-afgestudeerd richting Elektrotechniek of vergelijkbaar? Wil je gaan werken aan de meest complexe en grote utiliteitsprojctenen? Dan is dit jouw kans!

Functie

Heijmans wil blijven investeren in jong (technisch) talent die zich de komende jaren kunnen gaan ontwikkelen tot de top van het bedrijf. Heijmans wil jonge talenten aantrekken die innovatief zijn en bijdragen aan de cultuur van het bedrijf. Eigenaarschap, samenwerken en resultaatgerichtheid typeren de cultuur van Heijmans. Voor de locatie in Rosmalen is Heijmans op zoek naar een Calculator E. Je gaat meewerken aan grote tenders voor de meest complexe en innovatieve utiliteitsprojecten in Nederland.

Bedrijf

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseert ze toegevoegde waarde voor haar klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Aanbod

Bij indiensttreding word je als trainee direct gekoppeld aan één van onze Talent Development Coaches om gericht te kunnen werken aan persoonlijke ontwikkeling. Trainees starten met een nulmeting, op deze manier wordt bepaald wat je competenties, drijfveren en leerstijlen zijn. De kernwaarden eigenaarschap, samenwerken en resultaatgerichtheid vormen de leidraad van het individuele coachingstraject. Op basis van het persoonlijk ontwikkelplan en aan de hand van individuele coaching, gesprekken, groepstrainingen en het toepassen van nieuwe vaardigheden in de praktijk werken trainees vervolgens gericht toe naar de volgende stap in hun carrière. Naast de individuele coaching wordt er geïnvesteerd in soft- en technische skills. Een keer per 6 weken volg je gezamenlijk met de andere trainees een training bijvoorbeeld op het gebied van effectief communiceren, assertiviteit of leiderschap.

Profiel

  • HBO/WO Elektrotechniek of vergelijkbaar
  • Enige werkervaring als Calculator is een pré

Doorsturen