3 redenen waarom je voor Athlon zou moeten werken

Doorsturen
 

3 redenen waarom je voor Athlon zou moeten werken

Wie is Athlon? Athlon is dé autoriteit op het gebied van autoleasing in Nederland. Daarnaast ontplooit zij al jarenlang innovatieve, duurzame en kostenefficiënte initiatieven op het gebied van mobiliteit.

Haar missie: Het leveren van de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen voor de steeds veranderende behoeften van haar klanten. Naast vestigingen in Nederland heeft Athlon 10 vestigingen in Europa. Ruim 500 toegewijde medewerkers zetten zich iedere dag in om haar klanten op weg te helpen en te houden.

Een grote club dus om voor te werken. 3 redenen waarom je dat zou willen:

  1. Wanneer je professioneel wilt zijn met een persoonlijke twist
    Als eerst wanneer je wilt werken in een betrokken en sterk team, waarin een professionele werkomgeving met een informele, persoonlijke sfeer hand in hand gaan.
  2. Wanneer je ambitieus bent en werkt voor het groter geheel
    Athlon wil de toonaangevende Europese aanbieder van autoleasing- en mobiliteitsoplossingen zijn. Haar ambitie is om de meest klantgerichte leasemaatschappij van Nederland te zijn. Zij bieden operational excellence en superieure toegevoegde waarde aan haar klanten en aandeelhouder. Jij kan met de ambitie van Athlon en die van jou hier substantieel aan bijdragen.
  3. Wanneer je innovatie en voorruitgang belangrijk vindt
    Althon is een innovatieve organisatie. Althon loopt voortdurend voorop op het gebied van nieuwe en opkomende markttrends en technologieën. Mobiliteit is overal en het verkeer is van ons allemaal. We willen mobiel zijn en blijven. Dankzij innovaties, lef en creativiteit verandert de manier waarop we ons verplaatsen. Hierdoor kunnen we de CO2-uitstoot verminderen, files aanpakken en kosten besparen. Athlon wilt vooroplopen in die ontwikkeling.

Bekijk hieronder of er een uitdaging voor je tussenzit:

Niet gevonden wat bij je past? Niet getreurd er komen meerdere posities bij Athlon vrij. Ga in gesprek met Consultant Marco van Rooij en bespeek de mogelijkheden. Stuur hem een mail.

Doorsturen