(Geo)fysicus (ir./dr.) Zoutmechanica

Doorsturen
 
  • Aanbod Salarisindicatie € 50.000 - € 75.000 bruto per jaar – provincie Zeeland
  • Functiegroep Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 7535600
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Een veelzijdige uitdaging voor een analytisch en toegewijd academicus/onderzoeker, dit op het gebied van zoutgesteentes. Bij een organisatie waar sprake is van robuuste en extreme oplossingen (bijvoorbeeld inzake van veiligheid en beveiliging).

Functie

Je onderzoekt vragen zoals: wat moeten wij weten van steenzoutformaties voor het opbergen van radioactief afval? Hoe bewegen radioactieve stoffen zich door de ondergrond? Hoe kun je daarmee de veiligheid van de ondergrondse berging aan het oppervlakte berekenen? Je vertaalt de resultaten van wetenschappelijk onderzoek in praktische criteria voor de verwerking van radioactief afval. Je werkt samen met zowel Nederlandse organisaties, zoals de TU Delft, het RIVM en TNO, als buitenlandse organisaties. Onder andere materiekennis, natuurwetenschappen, hydrologie & geologie zijn voorkomende sleutelbegrippen. Uiteindelijk raakt je werk zelfs vakgebieden als recht, sociologie en filosofie.

Bedrijf

Onze cliënt COVRA (Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval) is een 100% staatsbedrijf met de bijzondere taak om voor al het Nederlandse radioactief afval te zorgen. Door het op een zorgvuldige wijze te verwerken, voor minimaal 100 jaar veilig op te slaan en het uiteindelijk diep in de grond op te bergen. Zodanig dat het geen gevaar vormt voor mens, dier en omgeving. Kwaliteit, samenwerking en onderzoek & ontwikkeling vormen sleutelbegrippen. COVRA, met een open en aangename werksfeer, kent korte (communicatie) lijnen en verwacht flexibele inzet van haar medewerkers. Op de afdeling Onderzoek, Ontwikkeling & Communicatie is momenteel ruimte voor een bevlogen (geo)fysicus zoutmechanica.

Aanbod

Er is een vakantietoeslag van 8% over het vakantiejaarinkomen. De secundaire arbeidsvoorwaarden bij COVRA zijn goed. Zo heeft de werknemer, die het gehele kalenderjaar in dienst is, recht op 352 verlofuren per jaar (44 dagen) bij een fulltime dienstverband. Parttime werknemers hebben recht op een pro-rata aanspraak ten opzichte van een 40-urige werkweek.

Profiel

Profiel: Afgeronde academische opleiding, dan wel gepromoveerd; bijvoorbeeld richting technische aardwetenschappen, scheikunde of geologie. Affiniteit met steenzoutformaties alsmede wetenschappelijk onderzoek zijn een must. Communicatief en analytisch sterk, ervaring met intensieve, langdurige projecten en internationale samenwerking. Hoge mate van abstractie, vasthoudendheid en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Doorsturen