Technoloog (ir./dr.) Berging Radioactief Afval

Doorsturen
 
  • Aanbod Salarisindicatie € 50.000 - € 75.000 bruto per jaar – provincie Zeeland
  • Functiegroep Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 7535800
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Government & Legal, Services

Over deze vacature

Een veelzijdige uitdaging voor een analytisch en toegewijd academicus/onderzoeker, dit op het gebied van lange termijn opslag. Bij een organisatie waar sprake is van robuuste en extreme oplossingen (bijvoorbeeld inzake van veiligheid en beveiliging).

Functie

Als verbindende schakel tussen de interne collega engineers, onderzoekers en externe (wetenschappelijke) onderzoeksinstituten, richt je je mede op de coördinatie van (fundamentele) onderzoeken. Je onderzoekt vragen zoals: hoe lang blijven afvalverpakkingen in de diepe ondergrond intact? Hoe kun je tunnels maken op 500 meter diepte? Wat weten wij van zout- of kleilagen voor het opbergen van radioactief afval? Je vertaalt de resultaten van wetenschappelijk onderzoek in praktische criteria voor de verwerking van radioactief afval.

Bedrijf

Onze cliënt COVRA (Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval) is een 100% staatsbedrijf met de bijzondere taak om voor al het Nederlandse radioactief afval te zorgen. Door het op een zorgvuldige wijze te verwerken, voor minimaal 100 jaar veilig op te slaan en het uiteindelijk diep in de grond op te bergen. Zodanig dat het geen gevaar vormt voor mens, dier en omgeving. Kwaliteit, samenwerking en onderzoek & ontwikkeling vormen sleutelbegrippen. COVRA, met een open en aangename werksfeer, kent korte (communicatie) lijnen en verwacht flexibele inzet van haar medewerkers. Op de afdeling Onderzoek, Ontwikkeling & Communicatie is momenteel ruimte voor een deskundig Technoloog berging radioactief afval.

Aanbod

Er is een vakantietoeslag van 8% over het vakantiejaarinkomen. De secundaire arbeidsvoorwaarden bij COVRA zijn goed. Zo heeft de werknemer, die het gehele kalenderjaar in dienst is, recht op 352 verlofuren per jaar (44 dagen) bij een fulltime dienstverband. Parttime werknemers hebben recht op een pro-rata aanspraak ten opzichte van een 40-urige werkweek.

Profiel

Afgeronde academische opleiding, dan wel gepromoveerd; bijvoorbeeld richting Chemische Technologie of Werktuigbouwkunde. Affiniteit met natuurlijke materie, materiaalkunde, geologie. Sociaal en communicatief sterk, ervaring met wetenschap/onderzoek. Hoge mate van abstractie, geduldig en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Doorsturen