Geotechnicus Berging Radioactief Afval

Doorsturen
 
  • Aanbod Salarisindicatie € 50.000 - € 75.000 bruto per jaar – regio Vlissingen
  • Functiegroep Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 7535800
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Een veelzijdige uitdaging voor een analytisch en toegewijd ingenieur, dit op het gebied van lange termijn opslag. Bij een organisatie waar sprake is van robuuste en extreme oplossingen (inzake veiligheid en beveiliging).

Functie

Als verbindende schakel tussen de interne collega-ingenieurs, onderzoekers en externe onderzoeksinstituten, richt je je mede op de coördinatie van onderzoeken en de voorbereiding van multinationale oplossingen. Je onderzoekt vragen zoals: hoe kun je tunnels maken op 500 meter diepte? Hoe plaats je afvalverpakkingen in de diepe ondergrond? Wat kost een ondergrondse faciliteit? Je vertaalt de resultaten van wetenschappelijk onderzoek in praktische criteria voor de verwerking en opslag van radioactief afval.

Bedrijf

COVRA (Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval) is een 100% staatsbedrijf met de bijzondere taak om voor al het Nederlandse radioactief afval te zorgen. Door het op een zorgvuldige wijze te verwerken, voor minimaal 100 jaar veilig op te slaan en het uiteindelijk diep in de grond op te bergen. Veilig voor mens, dier en omgeving. Kwaliteit, samenwerking, onderzoek en ontwikkeling vormen sleutelbegrippen. Op de afdeling Onderzoek, Ontwikkeling & Communicatie is momenteel ruimte voor een geotechnicus berging radioactief afval.

Aanbod

Er is een vakantietoeslag van 8% over het vakantiejaarinkomen. De secundaire arbeidsvoorwaarden bij COVRA zijn goed. Zo heeft de werknemer, die het gehele kalenderjaar in dienst is, recht op 352 verlofuren per jaar (44 dagen) bij een fulltime dienstverband. Parttime werknemers hebben recht op een pro-rata aanspraak ten opzichte van een 40-urige werkweek.

Profiel

HBO+ of academische opleiding; bijv. richting chemische technologie of werktuigbouwkunde. Affiniteit met technologie, materiaalkunde, geologie. Sociaal & communicatief sterk, planmatig, nauwkeurig en ervaring met wetenschap/onderzoek. Hoge mate van abstractie, geduldig en taalvaardig.

Doorsturen