Werkvoorbereider Bouw

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Bouwkunde en Civiele Techniek
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 7396500
  • Locatie Amsterdam
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Construction

Over deze vacature

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Werkvoorbereider voor de regio Utrecht. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel.

Functie

Als Werkvoorbereider vervul je een spin-in-het-web rol en draag je zorg voor de technische werkvoorbereidingen voor diverse projecten. Je bepaalt, in overleg met de Projectleider, de werkmethode voor jouw projecten en je verzamelt en controleert de projectgegevens. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van planningen. In overleg met je projectleider neem je meer of minder werk op. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig inkopen, tegen zo gunstig mogelijke condities, en zorgt ervoor dat de leveringen conform de planning worden geleverd. Je levert een actieve bijdrage aan een correcte (administratieve) afhandeling van jouw projecten. Tenslotte vertegenwoordig je jouw bedrijf op een positieve en professionele wijze bij de klanten.

Bedrijf

Een veelzijdige aannemer die zich bezighoudt met het renoveren, onderhouden en restaureren van monumenten en het realiseren van nieuwbouwprojecten.

Aanbod

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Profiel

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie als werkvoorbereider en je bent toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière. Je hebt goed technisch inzicht en een commerciële instelling. Uiteraard bezit je over uitstekende kennis van de geldende voorschriften binnen de branche. Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent stressbestendig, beschikt over een hans-on mentaliteit en kunt goed omgaan met verschillende opdrachten tegelijkertijd. Je rapporteert aan de projectleider en bent woonachtig in de regio Utrecht.

Doorsturen