Manager Bouwplaats

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Bouwkunde en Civiele Techniek
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 7397100
  • Locatie Wognum
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Construction

Over deze vacature

Voor Scholtens Bouw zijn wij op zoek naar een ondernemende Manager Bouwplaats. Je bent eindverantwoordelijk voor de bouwplaats en speelt daar een centrale organisatorische rol in.

Functie

Als Bouwplaatsmanager ben je, verantwoordelijk voor de realisatie van één of meerdere bouwprojecten. Je bent door je natuurlijke leiderschap en je technische kennis de drijvende kracht binnen het bouwteam en werkt enthousiast, volgens de lean-methode, met onze partners samen, met als doel een fantastisch einderesultaat. Je ziet de toegevoegde waarde van het werken met BIM-modellen en de daaraan gekoppelde bouwplaats software.

Bedrijf

Scholtens is een modern familiebedrijf. Nuchter, daadkrachtig en trots. In 1937 startte ‘opa’ Geert Scholtens zijn eigen bouwbedrijf. Door hard te werken wist hij een basis te leggen. Vervolgens groeide het bedrijf onder leiding van zijn 'zoon' Jan Scholtens en sinds 2003 geeft 'kleinzoon' Guido Scholtens als algemeen directeur richting aan de huidige Scholtens Groep: een modern familiebedrijf en een plek waar je thuis komt.

De nieuwe werkelijkheid is een feit en Scholtens ziet kansen voor alle partijen. Om af te stappen van de traditionele bouw zet de Scholtens Groep zich neer als een frisse en veelzijdige onderneming met mensen die zich verdiepen in de laatste ontwikkelingen en innovaties om uw woon- of werkplek meerwaarde te geven. Die samen met u om tafel gaan om uw ideeën te vertalen in concrete gebouwen. En met mensen die het leuk vinden om nieuwe kennis en trends te integreren in hun werk, voor uw gemak en uw toekomst. Zij ontwikkelen en bouwen waar zij ook zelf in zouden willen wonen of werken. Dat maakt hen enthousiast en ambitieus: zij nemen geen genoegen met minder.

Bij de Scholtens Groep kom je in een leuke en afwisselende functie met carrièreperspectief terecht.

Aanbod

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Profiel

Voor Scholtens zijn we op zoek naar een ervaren collega met passie en drive, die organisatorisch sterk is. Je combineert je technische kennis met goede communicatieve vaardigheden, waarbij je je op ieder niveau kunt aanpassen. Je bent ondernemend en houdt jezelf goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en staat open voor de veranderingen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen.

Doorsturen