Supply Chain Manager

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke voorwaarden
 • Vakgebied Supply Chain
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10030721
 • Locatie Diemen
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Consumer Goods

Over deze vacature

Ben jij een hands-on supply chain specialist die graag zijn of haar tanden zet in verbeterprojecten? Geef je graag mede vorm aan de nieuwe koers van een organisatie en aan continue vernieuwing? Big Bazar, een relatief jonge keten met betaalbare producten die sinds kort opnieuw gestructureerd is, zoekt een gespecialiseerde Supply Chain Manager. In deze rol ben je onderdeel van het managementteam en geef je sturing aan de organisatie en de verdere professionalisering daarvan. Je stuurt een team van vijf specialisten aan, binnen een dynamische logistieke omgeving waar je alle ruimte krijgt je stempel op de organisatie te drukken.  

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de besturing van de Supply Chain/voorraadbeheer, de aansturing van de externe logistieke dienstverlener en het realiseren van verbeterprojecten. Je stuurt het Supply Chain  team aan, dat bestaat uit een Far-East specialist, een DC-replenisher, een winkelreplenisher, een planner en een supply chain analist.  Samen zorgen jullie ervoor dat productbeschikbaarheid in de winkels en de voorraad in de distributiecentra zo kostenefficiënt mogelijk op elkaar zijn afgestemd en de voorraadkosten in de gehele keten beheersbaar blijven. Daarvoor moeten forecasting- en resplenishmentsystemen op het snijvlak tussen Supply Chain, IT en data-analytics optimaal werken, maar wordt er ook een beroep gedaan op je creativiteit en helicopterview. Je taken zijn onder meer:

 • Accuraat de vraag voorspellen voor het vast assortiment, promoties en seizoensassortiment
 • Ervoor zorgen dat artikelen op voorraad zijn - in het distributiecentrum én de winkels
 • Forecasting- & replenishmentsystemen implementeren en optimaliseren
 • Tactische en operationele aansturing van het centrale distributiecentrum


Bedrijf

Big Bazar is een relatief jonge en snelgroeiende organisatie met veel dynamiek. De keten heeft meer dan 130 winkels, verspreid over Nederland en België. Het assortiment is deels vast, daarnaast zijn er seizoens- en actieproducten te koop. Sinds de verzelfstandiging eind vorig jaar wordt met fris elan gekeken naar manieren om op alle vlakken verder te professionaliseren. 

Aanbod

Bij Big Bazar krijg je een passend salaris en auto of mobiliteitsbudget, gecombineerd met 25 vakantiedagen.

Profiel

Je bent analytisch en strategisch, hands-on en een goede people manager. Het gaat je goed af meerdere projecten tegelijk aan te sturen en je functioneert goed binnen een dynamische, logistieke omgeving. Je hebt hbo werk- en denkniveau en combineert dat met 4-10 jaar relevante werkervaring binnen de Supply Chain. Daarnaast heb je ervaring met de implementatie van F&R software. 

Doorsturen