Groenbeheerder

Doorsturen
 
 • Aanbod Zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Public
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10030304
 • Locatie Pijnacker-Nootdorp
 • Type overeenkomst Interim / ZZP, Detachering via YER, Detavast
 • Branche Ruimtelijke ordening

Over deze vacature

Deze gemeente heeft veel openbaar groen en daar zijn ze trots op! ‘Investeren in Groen’ is wat jij het liefste doet! Jij weet mensen te inspireren en met jouw creatieve aanpak te enthousiasmeren.

Klimaatverandering is een belangrijk speerpunt binnen onze gemeente en jij kan hier een bijdrage aan leveren!

Functie

Deze gemeente heeft veel openbaar groen en daar zijn ze trots op! ‘Investeren in Groen’ is wat jij het liefste doet! Jij weet mensen te inspireren en met jouw creatieve aanpak te enthousiasmeren.

Klimaatverandering is een belangrijk speerpunt binnen onze gemeente en jij kan hier een bijdrage aan leveren!

Het gaat om een prachtige gemeente waar het mogelijk is om tussen de grote steden dorps te wonen in een landelijke en groene omgeving. Deze gemeente is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoners aantal toe van 55.000 naar 65.000. We staan voor grote uitdagingen zoals de energietransitie, de verandering van het klimaat, de behoefte aan woningen en de verduurzaming van de mobiliteit.

Het groene buitengebied is een unieke en onderscheidende kwaliteit van deze gemeente. Het groen binnen en buiten de kernen vormt een samenhangend natuurnetwerk. Dit netwerk draagt bij aan een hogere biodiversiteit en belevingswaarde en laat zich goed combineren met recreatieve verbindingen en klimaatadaptieve maatregelen. De afgelopen jaren zijn diverse verbindingszones ingericht en op strategische plaatsen zijn faunapassages aangelegd. Ook het natuurvriendelijk beheer is uitgebreid.

Wat ga je doen?

Je komt als assetbeheerder groen te werken in het team Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR) van de afdeling Wijkzaken. Een belangrijke plek binnen onze organisatie. De inwoners van onze gemeente vinden groen het belangrijkste thema, blijkt uit de resultaten van de participatie van de omgevingsvisie.

De ambities op het gebied van ecologie en groen zijn hoog; meer groen en minder stenen en bovendien is dat groen gevarieerd en aantrekkelijk voor mensen en dieren. Als beheerder groen ben je breed inzetbaar en komen alle facetten van het vak aan bod. Je bent aanspreekpunt bij het realiseren van groene reconstructie projecten en initiatieven voor bewoners. Er zijn korte lijnen en je schakelt effectief met alle betrokkenen. Door de realisatie van nieuwe woonwijken en bedrijventerreinen heb je een dynamische werkomgeving en uitdagend werk.

Bedrijf

YER Public biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij publieke organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers

Aanbod

Je werkt samen met een team enthousiaste collega’s binnen het ruimtelijk domein en mag daarbij rekenen op een goede balans tussen werk en privé. We belonen jouw inzet en prestaties bovendien met een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Onze arbeidsvoorwaarden op een rij:

 • Concurrerend vast salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
 • Reiskostenvergoeding of leaseauto;
 • Goede pensioenregeling;
 • Extra-urenregeling: uitbetaling in salaris of tijd voor tijd;
 • Doorlopend uitdagende opdrachten in het ruimtelijk domein;
 • Intensieve en persoonlijke begeleiding;
 • Kans op deelname aan een persoonlijk coachingstraject;
 • Inspirerende masterclasses.

YER Public biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij publieke organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

Profiel

Voor deze functie is het goed als je een energieke persoonlijkheid en flexibele instelling hebt. Je werkt klantgericht en bent goed in communiceren op diverse niveaus. Wij zoeken iemand die echt van aanpakken weet!

Het betreft een inclusieve gemeente. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw talent en de meerwaarde die jij ons kunt bieden.

Voor de uitvoering van deze functie is het wel belangrijk dat je beschikt over:

 • Hbo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur in de richting cultuurtechniek/tuin- en landschapsinrichting;
 • Kennis en ervaring met de RAW-systematiek;
 • Ervaring met beheersystemen en digitale informatieverwerking.

Voldoe jij niet aan alle eisen, maar denk jij dat je de juiste persoon voor deze functie bent? Dan nodigen we je van harte uit om met ons in gesprek te gaan over je ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie.

Doorsturen