Recruiter Vastgoed, Bouw & Infra

Doorsturen
 
 • Aanbod In overleg
 • Functiegroep Human Resource & Recruitment
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 7244400
 • Contract In dienst van YER
 • Branche Consumer Goods, Manufacturing, Construction, Transportation & Logistics, Agriculture, Food, Feed & Pharma

Over deze vacature

Heb jij ambitie en wil je groeien in de wereld van de arbeidsbemiddeling? Vind jij het leuk om samen met collega's te werken in een enthousiaste, professionele en resultaatgerichte werkomgeving? Wil jij werken voor opdrachtgevers als adviesbureaus, vastgoedeigenaren, ingenieursbureaus en aannemers? Kom als Recruiter ons team versterken!

Functie

Als Recruiter Vastgoed, Bouw & Infra werk je ondersteunend aan een team ervaren consultants, welke technische, commerciële en management vacatures invullen in Nederland.

Je wordt als Recruiter verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe kandidaten met een relevante achtergrond. De schaarste van deze doelgroep is groot en je zult creatief moeten zijn om hen te bereiken, laat staan om ze in beweging te krijgen naar een andere opdrachtgever. Om succesvol de juiste kandidaten in beeld te krijgen en te bereiken zijn creativiteit, doorzettingsvermogen en slimheid nodig. Je gebruikt diverse tools om de kandidaten in beeld te krijgen en een netwerk op te bouwen. Denk hierbij aan zaken als het YER-recruitmentsysteem, het benaderen van de juiste kandidaten via social media (Twitter, LinkedIn, netwerkgroepen, Facebook, Boolean search, etc.) maar ook fysiek in de vorm van bezoek aan universiteiten en hogescholen, bezoeken van events waar kandidaten netwerken, carrière events en via collega's. Kandidaten zijn tijdens werktijden soms lastig te bereiken, dit betekent dat je als Recruiter geregeld tijdens avonduren werkzaam bent om kandidaat contacten te leggen. Als Recruiter ben je een zeer belangrijke schakel tussen de consultants en de opdrachtgever. Je werkt voor consultants en aan verschillende opdrachten; naast de afwisseling die dit biedt, zijn goede planningsvaardigheden en discipline onmisbaar.

Door het opbouwen van marktkennis, recruitmentexpertise en een groot netwerk aan kandidaten, behoort op termijn een stap naar de functie van consultant tot een mogelijkheid.

Bedrijf

YER is een internationaal bureau voor de werving & selectie en detachering van hoger opgeleiden in elke fase van hun carrière: Graduates, Professionals, Executives en Directors. Vanuit Nederland (9 vestigingen) en de Verenigd Staten bedienen wij als marktleider onze opdrachtgevers in verschillende expertisegebieden. Onze Consultants en Accountmanagers hebben zowel kennis van als ervaring in een specifieke branche.

Werken bij YER is kiezen voor een ondernemende functie met veel eigen verantwoordelijkheid, duidelijke doelstellingen en een directe koppeling tussen je eigen succes en beloning.

Team
Momenteel zijn we druk bezig onze positie te versterken binnen de bouwkundige en civiele markt, denk hierbij aan opdrachtgevers als adviesbureaus, vastgoedeigenaren, ingenieursbureaus en aannemers. De organisaties binnen deze vakgebieden richten zich op het voorbereiden, ontwerpen, realiseren en beheren van projecten. Dit zijn projecten zoals kunstwerken, gebouwen en wegen.

Ons doel is een prominente speler te worden op het gebied van bouw & infra waarbij wij streven naar de invulling van de klantvraag op alle denkbare vak niveaus (multidisciplinaire dienstverlening). Wij werken landelijk met 11 ondernemende collega’s die het als een uitdaging ervaren mee te bouwen aan onze groei en het succes.

Aanbod

Als Recruiter;

 • Ga je werken bij toonaangevende organisatie in de wereld van recruitment
 • Ga je werken binnen de vestiging YER Eindhoven, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam
 • Ga je samen met collega's werken voor internationale bedrijven in Nederland
 • Word je onderdeel van een team met energieke en gedreven collega's
 • Ga je werken in een enthousiaste, professionele en resultaatgerichte werkomgeving
 • Ontvang je een marktconform salaris, bonuscomponent en een leaseauto
 • Zijn er doorgroeimogelijkheden op basis van functioneren
 • Ga je werken in een ondernemende organisatie en krijg je veel vrijheid indien jij je verantwoordelijkheid neemt

Profiel

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau met sterk commercieel inzicht
 • Zelfstarter met ambitie om te groeien binnen de dynamische wereld van de arbeidsbemiddeling
 • Je kunt planmatig, accuraat en servicegericht werken
 • Overige belangrijke competenties; sociaal, communicatief, representatief, overtuigend commercieel en je hebt een sterk organiserend vermogen
Doorsturen