Projectbeheerser

Doorsturen
 
 • Aanbod In combinatie met het Talent Development Programm Infra
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10030441
 • Locatie Rotterdam
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Hoe zorg jij voor een efficiënte uitvoering van grote integrale infra projecten in Nederland? Weet jij de kritische processen zo in te richten dat de projectdoelstellingen van de opdrachtgever gehaald worden?

Als projectbeheerser ben jij namelijk verantwoordelijk voor het inrichten, implementeren en up to date houden van de benodigde processen en tooling risicovolle projecten uit te kunnen voeren. Je kan op verschillende gebieden ingezet worden op gebied van projectbeheersing in een project. Voorbeelden van lopende infra projecten in Nederland zijn de renovatie van de Afsluitdijk, de bouw van de grootste zeesluis ter wereld in IJmuiden of de uitbreiding van de Rotterdamse ring. Dankzij jouw inzet blijft Nederland bereikbaar, veilig en worden onze wegen, tunnels, bruggen en sluizen zo efficiënt mogelijk gebruikt in een steeds drukker Nederland.

Functie

 • Proces- en kwaliteitsmanagement: projectmanagementsystemen beheren en zorgdragen dat het team werkt conform de vastgelegde processen. Zorgdragen voor een beheerst afwijkingenproces. Het opzetten en uitvoeren van auditplanning en het coördineren, meten en analyseren van de afgestemde Proces Indicatoren binnen het project. Input leveren aan voortgangsrapportages en kennisdrager zijn van de proces gerelateerde systemen en dit uitdragen;
 • System engineering: Beheren van eisen in Relatics en het opzetten en beheren van objectenbomen. Het borgen van interfaces tussen verschillende systemen en kwaliteistcontrole op verwerken van wijzigingen in configuratie;
 • Verificatie en validatie: implementatie van de verificatie en validatie processen binnen de organisatie om te zorgen voor het objectief, navolgbaar en op efficiënte wijze aantoonbaar maken van de eisen vanuit het contract. Daarnaast zorgen dat hetgeen er gemaakt wordt voldoet aan de behoeften van stakeholders en geschikt is voor beoogd gebruik van het werk gedurende ontwerp, bouw en instandhouding van het project.
 • Digitalisering: het nemen van besluiten omtrent de keuze van applicaties en over de wijze van vastlegging van data. Het zorgen voor een beheerst informatiemanagementproces.


Bedrijf

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. In deze periode groeiden we uit tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden, waaronder de bouw- & infrabranche. YER denkt actief mee met bedrijven en creëert op maat gemaakte oplossingen voor actuele issues in de arbeidsmarkt. Talent Development Programmes zijn een voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we zowel bedrijven als jonge hoogopgeleide professionals van een passende oplossing kunnen voorzien.

Aanbod

In deze rol neem je deel aan ons 2-jarige Talent Development Programm Infra+ zodat je nog sneller van meerwaarde kan zijn voor onze opdrachtgever! Voor meer informatie over dit unieke opleidingstraject: https://www.yer.nl/8913565/Traineeship-Infra.html

Profiel

Je beschikt over een technische of bedrijfskundige BSc. of Msc. opleiding en hebt interesse in procesmanagement en de wereld van grootschalige infrastructuur en duurzame mobiliteit. Daarnaast ben je woonachtig in omgeving Rotterdam, Utrecht of Amsterdam.

Doorsturen