Werkvoorbereider Civiel ICM traineeship (Erkende POST-HBO)

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10030126
 • Locatie Randstad
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Wil jij je carrière beginnen als werkvoorbereider bij een bedrijf dat werkt aan de mooiste civiele projecten van Nederland? Dan is dit je kans! We zoeken iemand die staat te popelen om onze prachtige civiele projecten te plannen, te organiseren en te coördineren. Deze vacature kan worden gevolgd met een erkend POST HBO traineeship.


Functie

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een gedegen voorbereiding in de tenderfase en de realisatiefase van een project. Je werkt nauw samen met andere teamleden en disciplines, waaronder ontwerp en uitvoering. Een werkvoorbereider die klaar is voor het optimaal ondersteunen van verschillende disciplines op het gebied van uitvoeringstechnieken en bouwmethoden. In deze veelzijdige en dynamische functie heb je onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Het opstellen van werkplannen, werkinstructies, inkoopspecificaties en keurings- en testplannen;
 • In nauwe samenwerking met de afdeling ontwerp komen tot tijdige en uitvoerbare ontwerpen van civiele constructies;
 • Mede bepalen en uitwerken van de bouwplaatsinrichting;
 • Begeleiden van onderaannemers bij het opstellen van (kwaliteits)documenten en het controleren en bewaken daarvan;
 • Adequaat signaleren en bewaken van de voortgang van deelprocessen binnen een project.

Wij zijn gevestigd in de randsteden en hebben landelijke projecten.


Bedrijf

Wil jij werken voor een toonaangevend bedrijf waar je mee kan werken aan de mooiste project van Nederland? Lees dan snel verder!

Aanbod

Bij ons bedrijf heerst er een prettige werksfeer en bieden we een aantrekkelijk salaris dat overeenkomt met de functie. Daarnaast hebben we een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 20 vakantiedagen, 10 dagen vrij te plannen en 13 individuele budgetdagen. We hebben ook een aantrekkelijk pensioenplan.

Als je bij ons komt werken, zou jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking kunnen komen voor een studietoelage van het stichting studiefonds. Deze stichting biedt een gift om bij te dragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen.

Bij ons bedrijf bieden we alle mogelijkheden om te werken aan zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling via opleidingsmogelijkheden. Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden bij ons bedrijf, afhankelijk van jouw ambitie en inzet.

Profiel

Wij bieden jou een opleidingsprogramma waarmee je binnen 2 jaar wordt opgeleid tot medior/senior niveau met een erkende post HBO opleiding. Je krijgt de kans om mee te werken aan toffe projecten zoals de groene boog, het onderhoudscontract van de A27, Oosterweelverbinding Antwerpen.

Voor onze projecten zoeken wij een werkvoorbereider met 0 tot 3 jaar werkervaring in de betonbouw. Dit mag zowel iemand zijn met civiele als bouwkundige ervaring. Dit kan zowel iemand zijn met een civiel- als een bouwkunde technische achtergrond. Ook zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden naar functies als projectcoördinator of projectleider op termijn!

Doorsturen