Regional Service Manager Noord-Holland

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Management
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10029885
 • Locatie Home Office
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Industrial, Manufacturing, Engineering

Over deze vacature

Heb jij minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een commerciële serviceorganisatie of soortgelijk? En weet jij als geen ander een team van 17 Service Engineers aan te sturen met jouw coördinerende, commerciële mindset? Dan is dit een kans die jij moet grijpen!

Voor STILL zoeken wij een Regional Service Manager voor de regio Noord-Holland. Een fundamentele functie binnen de organisatie, zowel intern voor het team wat je aanstuurt, als extern voor de klanten die jij een stap verder helpt. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder.

Functie

Als Regional Service Manager ben jij verantwoordelijk voor het optimaal afstemmen van de kwaliteit, effectiviteit en efficiency van de service op de wensen van de klant. Dit doe jij enerzijds door als aanspreekpunt van de klanten te fungeren. Jij peilt de behoeften van de klant, geeft inzicht over de mogelijkheden van STILL en realiseert de overeengekomen oplossing. Anderzijds realiseer jij dit door complexe klantproblemen op te lossen door het team intern aan te sturen. In deze coördinerende rol vertaal jij de overeengekomen oplossing van de klant naar actiepunten voor het team bestaande uit 17 Service Engineers. Jij coördineert, motiveert en inspireert het team. Verder informeer je de interne organisatie over algemene en commerciële ontwikkelingen. Een fundamentele functie binnen de organisatie, zowel intern voor het team als extern voor de klanten.

Jij wordt succesvol door de volgende taken en verantwoordelijkheden op je te nemen:

 • Het ondersteunen van service engineers en de verkoop buitendienst, mede door het geven van technische adviezen;
 • Het analyseren van de situatie bij de klant en adviezen doen van passende voorstellen op gebied van service;
 • Het onderhouden van contacten/klanten waar serviceafspraken zijn gemaakt;
 • Het fungeren als aanspreekpunt van de klanten met betrekking tot service. Op basis van de problemen van de klant coördineer jij intern voortvloeiende acties;
 • Het bespreken van cijfermatige kostenoverzichten van de klant, zodat de klant inzicht krijgt in de kosten van de geadviseerde oplossing.

Bedrijf

STILL (onderdeel van het beursgenoteerde KION AG) is wereldwijd een toonaangevende leverancier van intralogistieke systemen. Het productportfolio bestaat onder andere uit vorkheftrucks, reachtrucks, stapelaars, pallettrucks en meer geavanceerde interne transportsystemen. Tevens levert de organisatie oplossingen op het gebied van software en automatisering, intelligent beheer van intern transportmateriaal, financiering en service. De organisatie heeft een uitstekende reputatie en naam in de markt. STILL heeft haar hoofdkantoor in Hamburg, Duitsland en is marktleider in intern transport. De Nederlandse vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht (Rotterdam) is verantwoordelijk voor de verkoop, verhuur en service in Nederland. STILL is een moderne werkgever die fors investeert in opleiding en begeleiding van haar mensen en waar succes zeer goed wordt beloond.

Vandaag de dag zijn ongeveer 9.000 gekwalificeerde medewerkers uit onderzoek en ontwikkeling, productie, marketing en service bij STILL aan het werk om in alle opzichten te voldoen aan de eisen van klanten over de hele wereld. Dit wordt mogelijk gemaakt door de STILL-waarden, die de hoeksteen van het handelen vormen: integriteit, samenwerking, moed en uitmuntendheid.

Aanbod

STILL biedt de Regional Service Manager een verantwoordelijke functie met leiding over een team van 17 gedreven Service Engineers. Een functie waar jouw coördinerende kwaliteiten samen met jouw oplossingsgerichtheid mooie resultaten teweeg zullen brengen. Verder ontvang jij een uitstekend salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonus van 15 % op jaarbasis, lease auto, 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen en de mogelijkheid om veel zaken vanuit thuis te regelen.

Profiel

Voor STILL zoekt YER een gedreven Regional Service Manager Noord-Holland met leidinggevende ervaring. Jij brengt de kwaliteiten om vanaf dag één verschil te kunnen maken. Je hebt een sterke persoonlijkheid, bent oplossingsgericht en weet je team te coördineren.

Verder breng jij mee:

 • Een HBO diploma in een technische richting;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een commerciële serviceorganisatie of soortgelijk;
 • Uitstekende communicatieve en overtuigende vaardigheden;
 • Een commerciële mindset.


Doorsturen