Werkvoorbereider ICM traineeship Infra OV/VRI

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Construction & Civil Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10030006
  • Locatie Culemborg
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Public & Civil

Over deze vacature

Ben jij een enthousiaste starter met een afgeronde HBO-opleiding of MBO+ waarin je ervaring hebt opgedaan met CAD en GIS? Wil jij jezelf verder ontwikkelen en binnen 2 jaar opgeleid worden tot medior/senior niveau met een erkende post HBO opleiding? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Functie

Als Junior Werkvoorbereider OV/VRI bij onze afdeling Stedelijk ben jij de vliegende keep die bijspringt waar nodig. Samen met meer ervaren collega's werk je aan diverse projecten en leer je alle kneepjes van het vak. Jij hebt een belangrijke rol in het zoeken naar passende oplossingen en nieuwe ideeën op het gebied van CAD, GIS, tekeningen, keuringen en digitale technieken. Jouw digitale kennis is van onschatbare waarde en je krijgt dan ook de kans om hier het voortouw in te nemen.

Bedrijf

Wil jij werken voor een toonaangevend bedrijf waar je mee kan werken aan de mooiste project van Nederland? Lees dan snel verder!

Aanbod

Wij bieden jou een opleidingsprogramma waarmee je binnen 2 jaar wordt opgeleid tot medior/senior niveau met een erkende post HBO opleiding. Je krijgt de kans om mee te werken aan toffe projecten zoals de verLED-ding van het Havengebied in Rotterdam (openbare verlichting) of de aanleg van VRI's (verkeersregelinstallaties) in o.a. Den Haag. Daarnaast bieden wij diverse opleiding- en trainingsmogelijkheden via ons kenniscentrum BAM-learning en zorgen wij voor een innovatieve werkomgeving waarin jij deel kunt uitmaken van de expert-teams om zo bij te dragen aan de nieuwste digitale ontwikkelingen binnen onze organisatie. Je ontvangt een auto met tankpas, telefoon en laptop van de zaak en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Technische Installaties.

Onze hoofdvestiging is gevestigd in Culemborg, maar onze projecten worden door heel Nederland uitgevoerd. Je komt terecht in een gemoedelijk team met ongeveer 15 enthousiaste collega's die jou wegwijs zullen maken in de verkeerstechniek. Je standplaats is het realisatieteam van afdeling Stedelijk in Culemborg, maar je werkt ook regelmatig vanaf projectlocaties of vanuit huis.

Wij werken aan een toekomstbestendige infrastructuur die bijdraagt aan een veilige, duurzame en efficiënte mobiliteit van mensen en goederen. Onze infrastructuur speelt een belangrijke rol in het terugdringen van CO2-uitstoot, slimmer gebruik van schaarse ruimte en de introductie van nieuwe vervoersmiddelen

Profiel

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en dankzij je stages en/of opleiding heb je ervaring met CAD en GIS. Je hebt een flexibele houding en goede communicatieve vaardigheden, omdat je werkt met verschillende stakeholders. Ervaring of affiniteit met techniek is mooi meegenomen, maar geen vereiste.

Doorsturen