Traineeship Fullstack Developer

Doorsturen
 
 • Aanbod Persoonlijk Ontwikkelingstraject
 • Vakgebied IT
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10029957
 • Locatie Nederland
 • Type overeenkomst Detavast
 • Branche IT & Telecom, Public & Civil

Over deze vacature

Heb jij een opleiding gedaan in de richting van ICT, (Technische) Informatica, Software Engineering of Web Development, of heb jij sterke affiniteit hiermee, en wil je dit in de publieke sector tot uiting brengen? Ben je op zoek naar een kans om je carrière een boost te geven als Fullstack Developer? Dan is dit traineeship iets voor jou, in een traject van een jaar kan jij je omscholen en (verder door) ontwikkelen tot Fullstack Developer terwijl je aan de slag gaat bij een grote overheidsinstantie.

Functie

Als Fullstack Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties. In dit jaar zal je volledig bekend raken met verschillende programmeertalen en -frameworks. Je raakt bekend met zowel de frontend als de backend van webontwikkeling. Binnen je team draai je met een hoge mate van zelfstandigheid projecten mee samen met een Solution Architect. Je opereert daarmee op het snijvlak van business en IT. Het modeleren van de bedrijfsregels doe je op basis van de gebruikte tools. Zo werk je aan het IV-Wijzigingenproces, eRfV en toekomstige projecten.

In dit traineeship leer je technical, soft én business skills aan. Technische skills maken je een echte specialist op het gebied van data. Soft en business skills maken je een allround ontwikkelde professional, waarmee collega’s graag samenwerken. Een gecertificeerde coach staat met raad en daad voor je klaar gedurende het hele traineeship.

Technical skills

De specifieke technical skills-opleidingen zijn afhankelijk van de overheidsinstelling en het project waaraan je gaat werken. We werken samen met gerenommeerde opleidingspartners, waar je in veel gevallen officiële certificaties behaalt. Zo heb jij gegarandeerd een gestroomlijnd en doelgericht leerproces, binnen het IT-expertiseveld waarvoor je kiest.

Soft & Business Skills

In overleg met de opdrachtgever wordt uit een breed scala aan trainingen gekozen. Hierbij wordt gekeken naar welke trainingen het beste aansluiten bij jouw gekozen functie. Het aanbod trainingen is groot, zodat we allerlei soorten IT’ers kunnen helpen groeien. Via officiële opleidingsinstanties leer je over bijvoorbeeld effectief communiceren en beïnvloeden, assertiviteit, leidinggeven, presenteren met storytelling, adviesvaardigheden, onderhandelen, etc. Met de trainingen die we tijdens jouw traineeship aanbieden, maak je doelgerichte verdiepingsslagen in je gekozen functie. Alles om jou binnen één jaar een allround ontwikkelde, goed samenwerkende professional te maken.

Coaching- en intervisiesessies

Persoonlijke coachingsessies en intervisiesessies maken je leertraject compleet. Met een persoonlijk ontwikkelingsplan als leidraad, leer je in de coachingsessies samen met een NOBCO-coach te werken vanuit jouw talenten en ambities. Tijdens intervisiesessies ontmoet je medetrainees. Je leert van hun opgedane ervaringen door groepsgewijs uitdagingen, tips en learnings te delen.

Bedrijf

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. Sindsdien groeiden we uit tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden, waaronder de overheids-IT-sector.

YER denkt actief mee met organisaties en creëert op maat gemaakte oplossingen voor actuele issues in de arbeidsmarkt. Dit traineeship is een voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we zowel bedrijven als hoogopgeleide young professionals bedienen met maatwerk.

Aanbod

Als we je selecteren voor dit Talent Development Programme ben jij één van onze high-potentials, waarin we geloven en waarop we vertrouwen. Dat vertrouwen geven we je onder meer in de vorm van een contract voor in elk geval de duur van jouw traineeship. Na afloop van het traineeship, treedt 9 van de 10 deelnemers in vaste dienst.

 • Vanaf dag één salaris via YER
 • Minimaal 25 vakantiedagen
 • 8,33% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding
 • Technisch trainingsbudget
 • Uitgebreide coaching en begeleiding
 • Uitdagende, inspirerende en belangrijke IT-projecten
 • Horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden

Profiel

We zoeken iemand die gemotiveerd is om nieuwe vaardigheden te leren en een passie heeft voor programeren. Je krijgt bij ons de kans om je kennis te vergroten en je vaardigheden te ontwikkelen om een succesvolle Fullstack Developer te worden. Om mee te doen aan dit programma heb je HBO/WO werk/denk niveau nodig en affiniteit met programeertalen. Hiernaast moet je beschikken over een analytisch denkvermogen, en goed te kunnen werken in een team om samen tot een oplossing te komen.

Doorsturen